Babám hallásával gondok lehetnek. A többit lent
leírom.
Más 4 hónapos babájának is voltak ilyen gondjai?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve🙄
Van egy lassan 4 hónapos babám, aki nem biztos, hogy jól hall. Egyszerűen nem fordul a hang irányába. Próbáltunk már kb mindent, se az én hangomra, se az apjáéra, se csörgőre, se zenére szóval semmire.
A hirtelen zajok sem mindig hatják meg. Hallani hall, de nekem gyanús a bal füle.
Kaptam a védőnőnktől egy fül orr gégész telószámát, azt mondja ő nagyon jó. Felhívtam de nyilván szabadságon van pont most úgyh ez még 2 hét mire el tudom vinni.
Valaki volt még így? Annyira remélem h semmi baja.Hülyét kapok még 2 hétig.
Az en fiam sem suketult meg a porszivotol,sot mondok egy meredekebbet..a kocsiban ugy alszik el,hogy szol a zene,o pedig rateszi a fejet a telefonra...tokeletesen hall.
9es voltam.
2023. jan. 26. 20:33
12/26 A kérdező kommentje:
9es neked nagyon köszi❤
2023. jan. 26. 21:02
13/26 A kérdező kommentje:
Te meg írd be a youtubera, h fehérzaj, bár kétlem h lenne gyereked😁
2023. jan. 26. 21:03
14/26 anonim válasza:
Nagyon szivesen,utalom az ilyen hu de okos primitiv embereket.ne hallgass az ilyen beszedre...ha gond is van,nem a te hibad.de ne felj,semmi baj nem lesz.❤
2023. jan. 26. 21:04
15/26 anonim válasza:
Én csak nyugtatásként szólnék hozzá hogy most 4 hónapos a fiam és én úgy vettem észre sokszor direkt nem figyel. Van hogy szembe tartom magammal és énekelek de elfordul - hiába beszélek, csinálok bármit nem néz rám. Vagy megjön apa és hiába beszél hozzá ha ő most engem akar nézni vagy fordítva. Tudom, hogy hall, mert a kedvence egy zenedoboz. Nekem inkább úgy tűnik hogy nem érdekli éppen az adott dolog, vagy valami más jobban érdekli mint a hang forrása.
Hallásvizsgálat jó lett nekünk is, majd 6 hónaposan kell újra.
2023. jan. 26. 21:56
16/26 anonim válasza:
6 vagyok. Igen, a tartós, hangos zaj is okozHAT halláskárosodást, de nem hiszem, hogy az a telefon hangereje lenne. A hasadban a szerveidet (erek, bélmozgás stb) kb olyan hangerővel hallja, mint egy járó autó motorja, emaitt alszik el sok baba a monoton zúgásokra, mert ismeri ezt. Ha nem bombát robbantottál mellette, meg koncertre hordtad folyamatosan, akkor ici-pici esély van csak, hogy az okozta (kizárni nem merem, nem vagyok fül-orr-gégész). Sokan nönek fel forgalmas utak mellett is, ahol folyamatosan autok, buszok, villamosok stb járnak, dudálnak. Nyilván babakocsival ha kimennek a gyerekek azt hallják, vagy metróznak a kicsivel... Az is zajterhelés, mégsem lesz süket minden második belvárosi gyerek 🤷🏼♀️. Sógornőm májusban szült, júniusban kezdek a szomszédjukban egy bazi nagy bontásba/építkezésbe, a nap felében azt hallgatták, ahogy törik fel a betont 🙄. A fülének semmi baja.
2023. jan. 27. 06:34
17/26 anonim válasza:
Nálunk is 4 hónapos a baba. Korábban elaludt kézben, mellkason. Mostanában ez már nem jön be neki. Se állva, se ringatva, se simogatva, sehogy sem sokszor. Ilyenkor sajnos vagy sem, de nálunk is a porszívó a nyerő. Pluszban megjegyzem, hogy a védőnő is mondta, hogy rengeteg anyukától hallotta már, hogy a porszívó nyugtatja meg igazán a babájukat. Szóval ez teljesen általános. Igaz nálunk kb másfél-2 méterre van a fejétől, de akkor is normál porszívó. Szerencsére nem vettem észre, hogy baj lenne. Úgyhogy nyugodj meg, szerintem nem tettél semmi rosszat a hajszárítóval. Annál hangosabb zaj kellene, hogy károsodjon a pici füle szerintem, bár nem vagyok szakember a témában. Remélhetőleg tényleg csak más érdekli jobban és azért nem figyel rád és nincsen semmi gond. :)
2023. jan. 27. 14:58
18/26 anonim válasza:
Kerdező,gondoltam rád,mi ujsag a babaddal?voltatok mar orvosnal?
9 voltam.
2023. febr. 12. 16:20
19/26 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy! 🤗
Voltunk, de képzeld 1 perc alatt kiszórtak minket...annyit mondott, hogy épek a dobhártyái, és továbbküldött Fehérvárra😂 holott van ott ahol voltunk speckós hallásvizsgaló. Úgy látszik ez a doki csak magánba olyan húdejó🤔 27.én megyünk majd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!