Feszes izomzat torna babánál?
Figyelt kérdés
Ma voltunk orvosnál, aki azt mondta feszesek a fiam izmai. Nyakától lefele a gerince mentén.
Járnunk kell heti 1x tornára.
A kérdésem az, hogy mennyire fog segíteni? Szépen emeli, tartja a fejét, de még nem fordul semerre 5 hónapos. Jól tudom, hogy a Dévény torna és a sima gyógytorna nem ugyanaz? Illetve mennyire fáj ez nekik? Ma ahogy vizsgálta a Doktor Nő nagyon sírt. Borzasztó volt látni :(( Az izom feszességétől függ a fájdalom?
Ki mit élt át közben? Milyen volt a gyerek?
2023. jan. 25. 23:03
1/4 anonim válasza:
Dévényre kell menni és segít ha viszed rendesen..fáj a babá ak de jólesz hidd el.
A sima tornász nem erre specializálódott
2/4 A kérdező kommentje:
Nem mondták milyen tornára kell menni. Kis és közepes mértékü a feszesség. Csak annyit tudok, hogy torna és heti 1, majd az időpontról szólnak. Dévényről egyenlőre még nem volt szó. Ezért kérdeztem, hogy ugye nem ugyanaz a kettő dolog.
2023. jan. 25. 23:50
3/4 anonim válasza:
Nem nem..de ha nem dévenyrshez küldtek hanem ott adnak időpontor akkor sztem apró a baj
4/4 anonim válasza:
Neked mennyire fáj,ha pl elfekszed a kezed, vagy beáll a nyakad és azt mozgatják? Na annyira fáj a babának is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!