5 hónaposak vagyunk. Már 3 hete esszük az almát és a barackot. Milyen gyümit adhatok még neki?

Sütőtök és banán.
Aztán jöhet a főzi: Krumpli először sütőtökkel, répával, majd spenót, sóska, saláta, cékla, és ezek után jöhet a husi-orvos tanácsára én így csináltam.
Babája válogatja, hogy fogadja el a kaját. A főzi sokkal táplálóbb,mint a gyümi, azzal akár egy hét alatt is ki lehet váltani egy etetést.
Én most térek át arra , hogy délben főzi, 3-kor meg gyümi. És ha kéri, közben kap cicit is.(mi anyatejesek vagyunk)

Szia
Nekem tizóraira megeszik egy egész üveg gyümit, és utána már nem kér tápit. Ebédre meg főzit ott még néha iszik 50-100 ml-t de most már azt sem nagyon kéri. Ő maga diktálta, hogy mikor mit kiván. 4.5 hónapos
Ja és én minden féle gyümit adok neki amit lehet 4 hónapos kórtól (üvegen rajta szokott lenni), először óvatosan egy kicsit, és ha nincs baj akkor mindig emelem az adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!