Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónaposak vagyunk. Már 3...

5 hónaposak vagyunk. Már 3 hete esszük az almát és a barackot. Milyen gyümit adhatok még neki?

Figyelt kérdés
Tápszeresek vagyunk. Mikor fogja kiváltani a gyümi az egyik tápszeres kajcit?
2008. dec. 27. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is csak ezt adtam. Próbáltad a tejpépet. azzal is ki lehet váltani egy étkezést.
2008. dec. 27. 12:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Sütőtök és banán.

Aztán jöhet a főzi: Krumpli először sütőtökkel, répával, majd spenót, sóska, saláta, cékla, és ezek után jöhet a husi-orvos tanácsára én így csináltam.

Babája válogatja, hogy fogadja el a kaját. A főzi sokkal táplálóbb,mint a gyümi, azzal akár egy hét alatt is ki lehet váltani egy etetést.

Én most térek át arra , hogy délben főzi, 3-kor meg gyümi. És ha kéri, közben kap cicit is.(mi anyatejesek vagyunk)

2008. dec. 27. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem tizóraira megeszik egy egész üveg gyümit, és utána már nem kér tápit. Ebédre meg főzit ott még néha iszik 50-100 ml-t de most már azt sem nagyon kéri. Ő maga diktálta, hogy mikor mit kiván. 4.5 hónapos

Ja és én minden féle gyümit adok neki amit lehet 4 hónapos kórtól (üvegen rajta szokott lenni), először óvatosan egy kicsit, és ha nincs baj akkor mindig emelem az adagot.

2008. dec. 27. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!