Kismamik, ti mikorra várjátok a Pocaklakót? Mi lessz a Babó neve?
Én még nem tudom, mi lesz a Pocaklakó neve, mert nem tudjuk, Kukis vagy Puncis lakik-e odabenn.
Ha Puncis a mi kis Csodánk, valami meseszép hercegnős nevet kap. Az Aurórán gondolkodunk, az álomszép, és olyan különleges, amilyen különleges mi Csöppünk lesz.
Ha Kukis, vagány, kispasis Nevet fog kapni, amire mindenki felkapja a fejét. Benett lesz. Az modern, különleges és menő. Pont, mint amilyen a Hercegünk.
A kuckóját berendeztétek már?
Mosizni, hurcizni tervezel?
Az én cicista hurcibabám neve Fauna.
Szia.
Marcius 3-ra vagyok kiirva.
Kisfiu lesz, es elso baba.
Február végén érkezik a Babóca, az én Kis Szerelmem! Kispasi lesz, és már most megmondom, hogy nem engedek akármilyen ribit a közelébe és úgy nevelem, hogy mindig Engem szeressen a Legjobban! A neve Bence Levente, mert valami különlegeset szerettünk volna! Voltam magzati kapcsolatanalízisen, és ott neki is ezek a Nevek tetszettek a Legjobban!
Amúgy programcsászár lesz magánkórházban és tápszeres lesz, mert rohadtul nem vagyok hajlandó a testemet ilyen kínzásoknak kitenni, mint természetes szülés meg szoptatás.
9, milyen kár, hogy a szüléssel az összes irónia- és paródiaérzékedet is elvesztetted 😅 már ha volt.
Lányok, ne égessétek magatokat, ez egy viccelődős kérdés. Akinek ez nem esett le, az gondolkozzon el magán egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!