Miért nem fogadja el a cicit ha éhes?
Figyelt kérdés
A napokban párszor előfordult,
hogy be kapja a cicit de köpi is ki és közben üvöltve sír!
2023. jan. 23. 21:25
2/14 anonim válasza:
Puki, hasgörcs, készülő kaki nálunk az esetek 99%-ban.
3/14 A kérdező kommentje:
Massziroztam ki jött a puki az inyjet bekentem és az orrába is cseppentettem mégis is sír ☹️
2023. jan. 23. 21:29
4/14 anonim válasza:
Fáj a torka pl. Menzeszed nem jött meg?
Túl erősen jön a tej.
Vagy nem bírja kiszívni.
Vagy türelmetlen, mert túl éhes.
Próbáltál kicsit kifejni szoptatás előtt? Ez arra jó,ha a tej jön túl erősen.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem jött meg, nem fejtem előtte, mert előtte egy fél órával evett, csak épp növekedési ugrás van úgyhogy folyton enne! 3 hónapos
2023. jan. 23. 22:29
7/14 anonim válasza:
Na az mondjuk ilyen. Akkor türelmetlen szerintem.
Nálunk is a 3 és 6 hónapos növekedési ugrásnál egész nap szopott volna a lányom, emlékszem.
Ő annyira szívta,hogy az orrán folyt kifelé. Kis mohó volt.
9/14 anonim válasza:
8! Abból nem jön tej. Most a szopás a lényeg, hogy az megy át hisztikébe. Ilyen előfordul 3 hónaposan. Hiába adna neki cumit. A baba enni akar,csak annyira enne,hogy nem megy neki. Van ilyen.
10/14 anonim válasza:
Nekem a fiam nagy eséllyel cumi zavaros volt, a cicin üvöltött csak nehezen fogadta el párszor, csak úgy ha felé hajoltam.
Nem arra gondoltam hogy adjon cumit, hanem nem e a cumi a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!