Melyik márkájú pelenkát használjátok? Milyen színű belül?
Figyelt kérdés
Kinek melyik márkájú vált be?
Plusz annyit még megkérdeznék, hogy fehér vagy zöld színű belül? :)
(Mi többet is próbáltunk és meglepődtem hogy egyik ilyen, másik olyan, csak már nem emlékszem melyik milyen volt)
Ui.: Nem mintha fontos lenne, csak kíváncsi vagyok :)
2023. jan. 21. 14:15
2/5 anonim válasza:
Rossmann sajátmárkásat, fehér színű belül. Többségében moshatót használunk, utazáshoz inkább eldobhatót, és sokszor éjszakára is.
3/5 anonim válasza:
Én zöldből csak a Pampersszel találkoztam. Azt használjuk, meg a Babydream/Babylove-ot, azok fehérek. A Libero nem jött be nekünk, de az is fehér volt. :)
4/5 anonim válasza:
Babylove-ot használunk, fehér belül. De még csak most kezdtük, mert 2 hetes a fiam. Az egyel nagyobb méretből van még itthon Pampers és Lupilu, azokról még nem tudok nyilatkozni.
5/5 anonim válasza:
Babydream és Pomette. Fehér. 4 éves koráig használtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!