Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen értett meg a...

Mennyi idősen értett meg a babád egyszerű dolgokat? Példa lejjebb.

Figyelt kérdés
Mondjuk hogy "Ki jött?, vagy "Hol megy a vonat?. Ilyesmit.
2023. jan. 20. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Huh, nagyon hamar. Pár hónaposan már szinte mindent értenek. (Nyilván olyan dolgokat, ami az életükhöz kötődik. Shakespeare-t nem kell még nekik olvasni. :D)
2023. jan. 20. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk is elég korán. 8 hónapos volt, amikor feltűnt, hogy ha mondom, hogy télapó, az ablakban lévő díszre néz, ha mondtuk, hogy lámpa, akkor pedig felnézett a plafonra, illetve az ,,integetés" szóra elkezdett integetni. Aztán elkezdett mutogatni, egyre több mindent megértett. 9 hónaposan a képeken ,,hol a cica, hol a kutya?" kérdésre már megmutatta. 10 hónaposan készült róla egy videó, amikor mondtam neki, hogy dobd be a zoknid a kosárba, odamászott, és bedobta. Az hogy ,,ki jött?" kicsit később jött, 1 éves kora után, amikor már tudott pár szót mondani, apa, mama, anya.
2023. jan. 20. 14:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

9 honaposan a fiam ranez az ablakra ha mondom,hogy hol a baba cicaja(ott szokott ulni a macska)

Vagy ha mondom,hogy jön haza apuci akkor az ajtó felé néz.

2023. jan. 20. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Fú nagyon korán. Már 6-7 hónaposan feltűnt, hogyha mondom neki, hogy "hííí nézd már ott a cica", akkor elkezdi keresni a tekintetével. Valamivel később ha rámutattam, akkor már abba az irányba is nézett. Másban nem tűnt fel. Imádja a macskánkat, 4 hónapos korától, ha sírt és nem tudtam vele mit kezdeni, megkerestük és megnéztük együtt, attól mindig vigyorogni kezdett. :D

9 hónapos, mostmár a "hol a baba kajája?" is megy... :D És látom rajta, hogy egyre befogadóbb, értelmesebb. Lehet, hogy sokszor tök véletlenül mozdul pont úgy, amit kérek tőle (pl. a kezemben van becsukjuk az ablakot és utána megkérem, hogy segítsen elhúzni a függönyt, megfogom, megfogja ő is), de tanul. :)

2023. jan. 20. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy èvesen már kb mindent megèrtett. Talán 15 hònapos lehetett, amikor a kisfiam mögött voltam ès èletemben először kèrtem arra őt, hogy lègyszi húzd le a pulòvered ujját. Azonnal lehúzta, hátra sem nèzett, hog, mit akarok, mutatni sem mutattam soha. Ekkor meglepett ezzel :D
2023. jan. 20. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
8 hónapos kora körül már egyszerűbb "utasitasokat" megértett. Akkortájt állt fel, és egyszer mondtam neki, hogy hozza oda nekem a zsepit, körbenézett, felvette és odanyújtotta. Persze odahozni nem tudta, de felém nyújtotta. Teljesen el voltam képedve.
2023. jan. 20. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!