Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit, mivel és mennyi időt...

Mit, mivel és mennyi időt játszik önállóan egyedül a 9-10 hónapos babátok?

Figyelt kérdés
Szóval arra gondolok amikor ti végzitek a teendőtöket, vagy épp csak ültök a kanapén a gyerek meg elvan magában, anélkül hogy bele kellene avatkozni a játékba. :)
2023. jan. 20. 08:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Távirányító, üres pet palack, papucsok. Ezekkel sokáig, egyéb, nekivaló játék nem köti le.
2023. jan. 20. 08:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmivel 🙈
2023. jan. 20. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:

A fa játékokkal elég jól le tudja kötni magát.

Van egy golyó pálya, azon pörgeti a golyókat.

Van egy répás, azt a Lidl-ben vettem. Egy fa kocka, abban van 7 db különböző méretű lyuk, mindegyikbe passzol egy répa. Ezt imádja. Persze visszatenni nem tudja, de kiszedni imádja. Kocogtatja, összeütögeti a répákat.

Meg van egy Pepcos fa játék, az meg 5 rúd, mindegyikre fa figurákat kell húzni. A legnagyobb 5 elemes, a legkisebb 1. Azt is mindig leszedi, forgatja.

Ezt a hármat ha elé rakom, simán elvan sokszor akár 20-25 percet is akár.

Általában kávézáskor használom ki. :D

Meg amivel nagyon elvan még, az a nagytesó PopIt-jai. Azok színesek, gumiból vannak, teljesen biztonságosak.

2023. jan. 20. 08:40
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
A két éves nővérével játszik mindenfélét, szétdöntik a habtapit, autókkal játszanak, kukucsoznak, zenélő játékokat nyomkodnak. Elvannak így akár egész délelőtt. A két éves rendesen lefoglalja.
2023. jan. 20. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:
9 honapos...barmivel eljatszik 15 percig max.tovabb nem nagyon.
2023. jan. 20. 09:39
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
A nővérével, bemegy hozzá amikor bokáig érnek a földön a szétszórt játékai és ott elbabrálgat azzal ami épp megtetszik neki, külön kedvencei a kiskonyha és az ahhoz való zöldségek, pizza. De imádja kipakolni a cipősszekrényből a papucsokat, mamuszokat, a konyhában az ételtárolós fiókot. A babajátékokkal nem igazán játszik pedig minden van neki amit csak elképzelni lehet.
2023. jan. 20. 10:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy párnahuzatot televarrtam nagy gombokkal, azokat nagyon szereti taperolni. Bármilyen dobozt, fiókot kipakol. Egymáshoz ütöget tárgyakat. Egy nagy doboz oldalára vágyam lyukat, szeret bebújni a barlangba. Fellógattam fedőket, azokon zenél. Körbemászik alakásban, fölfedezi. Kipakolja a saját ruháit. Kedvencei a habverő és minden usb-kábel. A játékok közül a matathatóakat szereti, amin húzogatni lehet a gyöngyöt, tologatni a figurát, gombot nyomni, ajtót nyitogatni stb.
2023. jan. 20. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:

1 es nagyon jót nevettem nálunk ugyan ez bár sose akkor foglalja le magát mikor kéne hanem mikor mennénk😅a másik ilyen a ruhák kihúzása a szekrényből vagy a leszedett ruhák rakosgatása.

De amúgy nem nagyon van el egyedül inkább csak akkor, ha ott vagyok.

2023. jan. 20. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!