Lakásba kell kiscipő vagy elég a zokni? Bár még önálloan nem jár a fiam, de a butoroknál már lépeget. Most lesz 10 honapos. Ha kell cipő bentre akkor milyen?
Mi a Brendonba vettünk szilikonos zoknit és nagyon JÓ!
Meleg benne a lába, van hogy csak harisnyában van, mert ha megyünk délután még sétálni, rajta hagyom a harisnyát, csak a nadrágját vetem le és a harisnyára húzom a zoknit, nagyon csúszott a lába a parkettán és az a pöttyes talpú zokni nem volt elég jó.
Néztem máshol, hátha olcsóbb, de majdnem 2 ezer volt.
én néha adok rá cipőt, hogy szokja meg, abban is tudjon járni. De többnyire csak harisnya + csúszásgátlós zokni van rajta. A parkettán az is elcsúszik, ott jobb, ha valamilyen cipő van a lábán. Ha már cipő, akkor vékony vászoncipő, ami azért tartja a bokát ill. szandál.
A nagyobbik fiam sokkal ügyesebb volt cipőben, mert abban nem spiccelt, nem akart lábujjhegyre állni, mint mezítláb/zokniban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!