Mit gondoltok a Gronja lánynévről? (Ír névy keltául úgy kell leírni, hogy Gráinne)
Figyelt kérdés
2023. jan. 17. 18:57
11/15 anonim válasza:
Itthon ebből Gronnya kiejtés lenne. Nem szép.
12/15 anonim válasza:
Magyar írásmóddal elég csúnya, kiejtve sem túl szép... Akkor már inkább Ronja vagy Szonja. Bár a Ronja sem adható, amúgy az skandináv és "tó" a jelentése. De állítólag a Veronikának is van egy ilyen (orosz eredetű) becézése, hogy Ronja.
13/15 anonim válasza:
Ronda. Magyar környezetben olyan a hangzása, mintha valaki hányna.
Bocsi, ha nemjót írtam.♥
14/15 anonim válasza:
*Szonja, Gabriella, Gerbera, Gordána jobbak pl.
15/15 anonim válasza:
13.és 14.vagyok
Ha elvonatkoztatok mindentől; akkor tényleg nem rossz, de nem bántásból, de nekem még picit arra is hasonlít, mint amikor valaki próbálja beindítani a kocsinak a motort, de mindig lefullad.
"Gronjaa, gronjaa, gronjaa Brúúúúú... Gronnjaa... "
Bocsi megin,ha nemjot írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!