Hanna vagy Léna nevet adnátok inkább? Tudom, tudom, "tucatnév" mindkettő, kérlek ne erről írjatok. Csak ezek tetszenek.
Figyelt kérdés
Az nem szempont, hogy egyik kicsit gyakoribb mint a másik. Ne a gyakoriságot nézzük most.2023. jan. 16. 22:33
11/17 anonim válasza:
Nekem a Hanna nagyon tetszik. :)
12/17 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik, ha választani kellene, akkor Léna.
13/17 anonim válasza:
Magamtól egyiket sem adnám, de akkor már inkább a Hanna. Valamivel elegánsabb, kevésbé csúfolható.
14/17 anonim válasza:
Inkább a Léna. Az is gyakori, de nem annyira, mint a Hanna. Ráadásul szebb név is.
15/17 anonim válasza:
Nehéz döntés, mert nekem nagyon egy kategória a kettő.
Talán a Lénát választanám.
16/17 anonim válasza:
Hannát. A Léna nekem túl "oroszos".
17/17 anonim válasza:
Hanna, az egyik kedvencem nekem is. Ha most lányom született volna ezt a nevet adtam volna.
Mindkét névben nem gondolkodsz? Hanna Léna, nekem együtt is nagyon tetszik. Egy rövid vezetéknévhez még jó is lehet... 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!