Milyen a napirendetek egy év körüli babával?
Ki, hol olvasta, hogy egesz nap nem vagyunk otthon ?
Irtam, 7 kor kel, 8ig az agyban vagyunk, jatszunk, pihenunk, olvasunk.
A jatszos csoport 10:30 mor kezdodik, tehat itt van 3,5 ora minosegi egyutt toltott ido !
Nem eszik minden nap uveges kajat, azt irtam, hogy HA nem vagyunk otthon. Egyebkent a bevizsgalt uveges etel meg mindig a legjobb a gyereknek.
Babakocsiban aludni 3 orat a levegon (en tologatom, erdos reszen pl. ahol lakunk ) az miert rosszabb mint az aszott levegoju 25 fokos panelban altatni ?
Delutan szinten ha otthon vagyunk jatszunk, de pl. mi esoben a jatszohazban is ertelmszeruen az egy eveseinkkel jatszunk.
Vannak akiknek mas az eletstilusuk, foleg egy masik orszagban, ahol ez teljesen normalis.
Beteg meg soha nem volt (mar ovodas ), de akkor egyertelmuen otthon maradtunk volna.
Örömmel venném, ha #15 kifejtené, szerinte milyen igénye sérül a babának. Ami az evést illeti, mi sokat kirándulunk erdőben. A fiam ilyenkor nagyjából nem eszik, mert el van foglalva az avarral, a faágakkal, kéregdarabokkal stb. Aztán este bepótolja. Ezt én nem számolom úgy, hogy sérülne a szükséglete, mivel lenne lehetősége enni, csak nem akar. Olyasmit kapna, amit itthon is, fasírtgolyókat, zöldségcsíkokat, krumpliszeleteket, ha meg csak a hátiban hajlandó enni, akkor kiflit.
Az altatás lehetne inkább probléma, de ez szerintem gyerekfüggő, az én fiam egész jól alszik a hátiban és a babakocsiban is. Ha nem tudna így aludni, akkor tényleg nem lehetne vinni, vagy rossz lenne neki.
Amire tényleg figyelnem kell a szervezésnél, hogy szabad mozgásra legyen elég lehetősége, különben elunja magát a kocsiban, hurciban. Be kell iktatni játszóteret stb., és erre is rá kell számolni plusz időt.
De most csak találgatok, mire gondolhatott a költő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!