Milyen játék kell egy 3-4 hónapos babának?

Gondolj arra, hogy neki még minden nagyon új. Néhány színes szalag ágy fölé függesztésével is nagyon érdekes dolgot mutatsz neki. De ha mindenképpen venni akarsz, akkor olyant ami egyszerű, színes, csörög-zörög. Ő még minden újdonság láttán fejlődik, hisz új dolgot tapasztal amit ezelőtt még nem!
Egyébként a játékok többségére rá van írva hogy hány hónapos kortól ajánlott. (Persze ezt sem szabad mindig készpénznek venni, de útmutatásnak jó.)

Én pl a kislányom ágya mellé a falra krepp papírból hajtogattam pillangókat, virágokat, színes szalagokat. imádta. A plafont és a falat teledekoráltam neki fluoreszkálós csillagokkal, a mai napig imádja őket. selyem szalagokat kötöttem a kiságyára mindenféle színben, textilkönyveket kaptunk, és vettem kis plüss színes kulcstartókat, amikről leszedtem a karikát és azt is selyem szalaggal rögzítettem a kiságyhoz. A fogását mindenféleképpen fejleszti,és a látásuk is élesedik. (semmi felesleges dolgot ne vegyél, mi pl kaptunk 5 hónaposan egy búvócsigát sógornőmtől... na gondolhatod.. :))
9 hós kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!