Az Uram vezetek névhez milyen keresztnév illik?
Szia Uram!
Keresztnév érdekel?
(Amúgy Béla, István, Zoltán, vagy Júlia, Zsófia, Ilona)
Lány név: Viktória, Boglárka, Rebeka, Eszter
Fiú név: Benjámin, Dániel, Dávid
Az a baj, hogy ötletem sincs. Annyi biztos hogy Hanna és Timi nem opció.
Én az Annabellat szeretném, de így furcsa.
De az Uram Bella vagy meg Uram Bella Anna szerintem szép együtt.
Fiú meg meg lehetetlenebb.
Inkább a modernebb nevek tetszenének de bármi ötleteket szívesen meghallgatok.
Szerintem a Bella szép név, Annával kombinálva is.
Izabella jutott még eszembe.
Fiú név esetleg: Barnabás, Benett, Benedek, Gergely, Roland, Norbert, Richárd, Ákos, Olivér, Krisztián, Zente, Levente, Noel, Balázs, Zalán
Péter, István, László, Zoltán, Patrik, Edmond, Zétény, Dániel, Dávid, Máté, Márton, Nándor, Gábor, Imre, Ignác, Zsigmond, Zsolt, János, Dénes, Tamás, Antal, Rómeó, Armand, Lázár, Zotmund, Zorán, Zerind, Loránd, Benedek, Valentin, Vilmos, Bálint, Árpád, Endre, Artúr, Csongor, Zsombor, Jácint, Rudolf, Róbert, Norbert, Renátó, Richárd
Antónia, Zsófia, Klaudia, Katalin, Orsolya, Dalma, Brigitta, Lilla, Lívia, Liviána, Liliána, Kinga, Kitti, Kiara, Léna, Miléna, Dóra, Norina, Ninetta, Zsuzsanna, Jácinta, Tamara, Rita, Zita, Ritabella, Henrietta, Vilma, Amandina, Armandina, Rebeka, Karolina, Karina, Marina, Marianna, Etelka, Daniella, Ludovika/Lucó,Ludó,Vika,Viku(s) ; Barbara, Beáta, Bettina, Bernadett, Abigél, Leila, Zorina, Zóra, Aletta, Felícia, Letícia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!