4 es fel honapos kisfiam utal hason lenni,napi kb 20 perc aztan irtozatos hiszti van ha nem forditom meg.Tenyleg le van maradva?
Figyelt kérdés
Kitekeri magat ugy utanna nez a dolgoknak de nem fordul se hasrol hatra se hatrol hasra.
a csalad szerint mar reg kellene neki,mert igy maszni sem fog.Meg hogy tul dagi, 3200grammales 52cm szuletet es most 8150 gramm es 69 cm semmi mast nem kap csak anyatejet.(megoritenek! )
Hogy segitsem a fejlodeset?
2008. dec. 26. 22:53
1/3 anonim válasza:
szia nekem kisfiam 4 hósan 8900gr volt!!!s 3300grmal született...s csak anyatejes volt ő is, nem volt dagi csak jó kis husi s sztem ez jobb mintha sovány lenne...ne foglalkozz senkivel, s sztem nem kell h forogjon majd magától rájön...hasra nha tedd le jó sk játékal h fel se tűnjön neki, de ha nem tetszik neki stem ne erőltesd, majd rájön..nekünk 5-6 hósan ment oda vissza forgás, 8 hósan elkezdett mászni felült, felállt, 11hósan elindult...egy évesen 84cm volt s 12,60kg!!!Most két éves 10kg!!100cm, s 16,5 kg...tiéd is szép nagy baba lesz s az csak jó!!:)
2/3 anonim válasza:
Szia! Ne foglalkozz senkivel a gyerek teljesen rendben fejlődik. A súlya is normális. Az enyém most hat hónapos 2700 grammal hoztam ki a kórházból és most 6800 gr. A tied nagy súllyal született, teljesen normális a mostan súlya. És előbb utóbb hasra fog fordulni nem kell erőltetni, esetleg meg lehet neki mutatni, hogy hogy csinálja de hidd el rá fog jönni magától is.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom hogy megnyugtatatok ,mar aludni sem tudtam a sok hulyesegtol amit a csalad szajkoz, mar azt is mondtak dietaztassam egy kicsit ,ne adjak neki cicit .
telejsen kikeszitenek.
koszi a megerositest
2008. dec. 27. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!