Fagyasztott barackot meddig lehet adni a babának felolvasztás után?
Köszönöm!
Az üveges barack az nem cukrozott? Múlt héten nézegettem egy boltban és csak cukrozott görög barack volt.
Köszönöm!
Akkor keresek olyat!
Én hülye meg direkt fagyasztottam fél barackokat, mondván hogy az tuti jobb az üvegesnél, de annyira gusztustalan kiolvasztva...
Egyáltalán nem kevesebb a vitamin a fagyasztottban, nem tudom, honnan szeded, kedves első válaszoló. A konzervek hőkezeléssel készülnek, az üveges bébikaját is azzal konzerválják.Ekkor a hőre érzékeny vitaminok(főleg a C )nagyban károsodnak.A fagyasztás inkább csak állagromlással jár.
Az én babám 7 hós, én nyáron mindent fagyasztottam le neki, amit csak lehetett.Hámozott sága-őszibarackot, meggyet főleg, és imádja ezeket, biztos természetesebb, mint az üveges bébikaja.
Én félfagyosan szoktam lereszelni a sajtreszelőn, vagy 2 adagot kivéve már a turmix is nagyon szépen szétcsapatja pürévé.
Aki meg 250-300 ft-ot akar kiadni 190gr-vagy néha kevesebb gyümipürére, vegye csak a hippet- és barátait.
Amúgy 1-2 napig eláll a hűtőben a felolvasztott barack, nincs ami megromlana benne ennyi idő alatt, később sem, de inkább óvatosságból jobb a frisset adni egy babának.
Én a sütőtököt megsütve, szeletekben fagyasztottam le, 1 szelet kedvéért nem kapcsolom be a sütőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!