Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fagyasztott barackot meddig...

Fagyasztott barackot meddig lehet adni a babának felolvasztás után?

Figyelt kérdés
Másnap még ehet belőle vagy csak aznap? Sütőtököt nyersen kell fagyasztani?
2008. dec. 26. 22:28
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
fagyaszthatod ezeket, de vitaminértékük nagyban csökken....sütőtököt sztem ne fagyaszd most kapni mindenhol...barack meg jó még másnap is, de üvegesben ilyenkor több vitamin van mint felolvasztottban
2008. dec. 26. 23:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Az üveges barack az nem cukrozott? Múlt héten nézegettem egy boltban és csak cukrozott görög barack volt.

2008. dec. 27. 07:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát a babáknak való üveges bébiétel barackban nincs cukor. Legalábbis a Hipp-ben tutira nincs. Mindíg meg kell nézni hogy miben mi van. A Hipp-ek nagyon jók.
2008. dec. 27. 10:30
 4/8 anonim ***** válasza:
A kecskeméti üveges őszibarackban sajna van cukor:(,a fagyasztott barackot másnap is oda adhatod nyugodtan.
2008. dec. 27. 11:36
 5/8 anonim ***** válasza:
A hipp üveges barackban tuti nincs cukor. Azt nyugodtan eheti.
2008. dec. 27. 12:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Akkor keresek olyat!

Én hülye meg direkt fagyasztottam fél barackokat, mondván hogy az tuti jobb az üvegesnél, de annyira gusztustalan kiolvasztva...

2008. dec. 27. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kevesebb a vitamin a fagyasztottban, nem tudom, honnan szeded, kedves első válaszoló. A konzervek hőkezeléssel készülnek, az üveges bébikaját is azzal konzerválják.Ekkor a hőre érzékeny vitaminok(főleg a C )nagyban károsodnak.A fagyasztás inkább csak állagromlással jár.

Az én babám 7 hós, én nyáron mindent fagyasztottam le neki, amit csak lehetett.Hámozott sága-őszibarackot, meggyet főleg, és imádja ezeket, biztos természetesebb, mint az üveges bébikaja.

Én félfagyosan szoktam lereszelni a sajtreszelőn, vagy 2 adagot kivéve már a turmix is nagyon szépen szétcsapatja pürévé.

Aki meg 250-300 ft-ot akar kiadni 190gr-vagy néha kevesebb gyümipürére, vegye csak a hippet- és barátait.

2008. dec. 27. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Amúgy 1-2 napig eláll a hűtőben a felolvasztott barack, nincs ami megromlana benne ennyi idő alatt, később sem, de inkább óvatosságból jobb a frisset adni egy babának.

Én a sütőtököt megsütve, szeletekben fagyasztottam le, 1 szelet kedvéért nem kapcsolom be a sütőt.

2008. dec. 27. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!