1 éveseknek való kismotor nincs?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a 3as 3éves kortól van. Annál kisebbet meg nem látok sehol. Akkor milyen "járgánya" legyen amit majd nyáro n tud 1,5 évesen használni? Mert gondolom a futó bicikli előtt kéne valami "gyakorló" mert ott már egyensúlyozni kell2023. jan. 7. 18:11
21/29 anonim válasza:
abban hogy egy kalap sz.r. én is gyerekekkel dolgozok, mi is elraktuk. estek vele folyamatosan a gyerekek. igaz, nem 1.5-2 éveseknek való, max 1, de ők meg nem biztos hogy tudnak már motorozni. esetleg kis termetű gyereknek.
22/29 anonim válasza:
Másutt van a súlypontja a nyuszimotornak
Szörnyű
A gyerekeim szerették ( nagyszülőnél van) nekem egy rémálom volt
23/29 A kérdező kommentje:
Most találtam egy hirdetést használtan ugyan de azt irja mini kismotor ülésmagasság 25cm. Az jó lehet nyárra a lányomnak? Még csak 74cm kis termetű.
2023. jan. 8. 17:20
24/29 A kérdező kommentje:
A futóbicikliből 1,5-2 éves korban 2 vagy 3 kerekűt vettetek?
2023. jan. 8. 17:36
25/29 anonim válasza:
A nyuszisnak az a baja, hogy a sulypont rossz helyen van, és a gyerekek rendszerint orra, fejre esnek vele...
26/29 anonim válasza:
Futot 3 ev fele szoktak szeretni. Addig kismotor. 1,5 evesen nagyon kicsi, de meg ket evesen sem szoktak aterni a kormányt. Hiaba állítható. Ha odaertek elviszed magaddal es megveszed amelyikkel tud menni. Tulkombinalod.
27/29 A kérdező kommentje:
Nem kombinalom tul :D csak a kozelunkben nincsen kismotor sehol :D jatekbolta csak nagyok vannak a kiani boltokba itt meg nincs
2023. jan. 9. 09:37
28/29 anonim válasza:
Kinaiban van egy csomo ,decathlon,tesco,muller.ilyen helyeken lattam. Jah es a jatekboltokban is.
29/29 A kérdező kommentje:
Ott en is de csak a nagyobb meretut ami ovisok magassaga :/
Ezzel valalinek van tapasztalata? [link]
2023. jan. 10. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!