8 hónapos , még csak kúszik. Gond ?
Elso vagyok.
Ne is haragudj, de 9 honapig voltal terhes, meg mar 8 honapos a gyerek, es meg arra nem vetted a faradtsagot, hogy megnezd, mikorra varhato el a maszas, meg felallas ???
Vagy irtad volna be a google-be.
Felallni eleg 12 honaposan is, sot kesobb is !
Egyszeruen csak idegesito ez az ostobasag es tudatlansag egyesektol.
Plusz koraszulott volt, tehat korrigaltan kell eleve nezni.
Hol olvastad, hogy egy 7 honaposnak allnia kell ?
Nem az állással van gondom, hanem hogy még nem mászik.
Olvastam eleget, hidd el .
Sok baba van a környezetemben , aki már sokkal többet tud .
Ezért vagyok bizonytalan és tettem fel a kérdést. Gondoltam lehet többi Anyukától érdeklődni, de úgy látom hiba volt . :)
A hiba az volt, hogy:
1: nem néztél utána,
2: megsértődtél, amikor valaki helyretett.
Ezen a két hibán kellene korrigálni.
Egy kérdést tettem fel és jól letámadtál. Azta mindenit , köszönöm a segítséged !
Remélem neked is ilyen segítséged lesz majd ha szükséged lesz rá !
Időben van, nem is értem. 9 hónapos korig a kúszás, egyéves korig a mászás beindulása ráér. Nekem később mászott ennél is a lányom és pont határidőre (18 hó) indult el, és kutyabaja orvosilag. Attól hogy van gyerek amelyik félévesen már mászik vagy épp sétál, még nemszanit késésnek.
Ha megnézel külföldi táblázatokat erről, 4-5 hónapos intervallumok vannak megadva ezen mozgások megindulására, és elég tág határokon belül számít normálisnak, általában az atlagokat szokták még megadni, ami félrevezeti az aggódó anyukákat. Lásd gugli: baby friss motor development chart
Maszni sem kell ennyi idosen.
A fiam ( nem koraszulott) 12 honaposan kezdett el maszni, majd par het mulva menni. Elotte kuszott. Teljesen eleg.
6-osnal a pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!