Félvér baba bőrszíne változhat idővel?
Én fehér, apja pakisztáni. Alig volt sötétebb a bőre, mikor megszületett, viszont most 8 hónapos és elkezdett hirtelen sötétedni, ez lehet?
Mármint én azt hittem nem fog változni a színe időközben. Eddig nem is gondolták volna róla, hogy félig Pakisztáni, most viszont egyre inkább látszik rajta.
"Félvér baba bőrszíne változhat idővel?"
"most 8 hónapos és elkezdett hirtelen sötétedni, ez lehet"
Te magad látod, hogy változik a bőrszíne. Akkor mi a kérdés?
Nem értem, ez miért most aggaszt. Gyereket vállaltál egy sötétebb bőrű férfival, nem lehetett olyan illúziód, hogy a gyerek majd hófehér lesz. A sötét bőr/haj/szemszín domináns, nagyon ritka, hogy ne öröklődjön.
Elhiszem, hogy ebben az országban nem könnyű félvérnek lenni. Igen, biztosan látszódni fog a bőrszínén. Igaz, hacsak a neve nem árulja el, mindenki arra asszociál, hogy cigány származású. Amivel szintém érheti előítélet.
Igen változik mégahogy aszeme színe vagy a haja.
Pl a a fiam szinte fekete hajjal született kis fehér bőrrel pedig mindenki szőkés barna hajú nálunk.Mára már szőke ahaja es kreol bőrű
Igen, a feher- fekete felver babak is szinte feheren szuletnek, sot a teljes feketek is, kesobb sotetednek.
Nekem inkabb az a fura, hogy ezt eddig hogy nem tudtad ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!