36-37 évesen nem késő egy férfinak gyereket vállalni?
Nem.
De legalábbis minket nem érdekel. Most jött össze sok év után (lombikkal), így most lesz apa, hamarosan 39 évesen. Én meg a 34-et töltöm.
Szerintem egy 47 éves férfi öreg már egy 10 éves gyerekhez. De ez az én véleményem.
53 évesen hogy fog bírni egy kamasz 16 évessel? Túl nagy a generációs szakadék.
Most erre mit lehet mondani? Szerintem már kicsit kései, de ha 36-37 évesen nem lenne még gyerekem, és szeretnék, akkor nem tartana vissza a korom, nőként sem.
De azért nem lehet azt mondani, hogy nem számít egyáltalán. Apósomnak is későn születtek a második házasságából a gyerekei (köztük a férjem), most lassan 70 évesen vannak kicsi unokái,pedig mi sem vállaltunk későn gyereket, 30 évesen kezdtük.
Játszik meg sérült velük, de azért na, nem olyan, mint a szomszédomban, ahol 50-55 évesek a nagyszülők és meg kint bírkóznak, rohangálnak, játszanak az unokàkkal. Az én apósom ezt nem bírná, pedig koràhoz képest jól tartja magát.
Ha ekkor van felkészülve akkor ekkor van..
Uj házasság pl fiatalabbal bármi lehet sztem nem.késő.
Tudod mi a akéső? A 72 éves nqgInak az ikrek amit pár éve szült na az nagyon késő!!: D
Gondolom a nő fiatalabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!