Baj ha 1évesen nem mutogat?
Sziasztok!
Para mami vagyok eléggé de aggódok pár dolog miatt a 11hósommal kapcsolatban.
-Nem eszik darabosat és kb fényevő.
-Nem gagyog csak (vavava,bababa).
-Beszédre nem regagál vissza.
-Nem mutogat ha valamit akar csak pl ha mondom, hogy hol a kutyus ( játék) akkor oda megy a kutyushoz vagy oda hozza nekem.
Úgy hallottam nem jó ha nem mutogat meg a felsorolt dolgok se igazán bíztatoak.
Szerintetek aggódnom kéne továbbra is vagy túl gondolom?
A párom is ilyen volt azt mondta az anyósom repülőzve kellett beletukmálni a kaját.próbálkouz azért hátha valami kedvenc lesz.
Én most egy indukpindurka szörpit rakok a vizébe,annyira tetszik neki az új íz hogy képe egy nap 1 litert is meginni
Persze biztosqn lesz.banán pl?azt mondják megfogja a hasát nem.tud kakilni nálunk semmi problémát nem okoz.Édes és szereti a fiam kekszel pl még laktatóbb.
De mint irtuk a fogzás miatt szinte semmit nem esznek a gyerekek.
A kisfiam tegnap pl sokat ivott nagyon dokat meg kb 1 dörmi mqcit evett meg meg 1 banánt..es se sok..
Na hát ha előveszel egy szakácskönyvet és a vaj helyett olajat használsz
a kedves ihletője nem.fog megdícsérni. :D
Nyugodj meg szerintem ....és a védőnő az védőnő később rájössz hogy ők "szakácskönyvből","tanítanak"téged.
Engem azért b*sztatott mert kicsit többet hízott a babám.
Szted a bnöm mit hallgat amikor a babája 6 hónapos és 11kg?az énfiam.18 hónaposan annyi.
Nyugodj meg és próbálkozz ha a foga jön nem fog enni szintr semmit de a cici tápszer valwmi menjen minden képpen a többivel meg próbálkozz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!