Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg káros a tévé a kicsiknek?

Tényleg káros a tévé a kicsiknek?

Figyelt kérdés

Kicsi lakásunk van még, a kicsi itt lesz nálunk a szobában kiságyban. Azért gondoltam, hogy napközben menjen a tévé (rajzfilmek), hogy ne legyen síri csönd a lakásban, hanem szokjon hozzá a “zajhoz”.

Vagy ez rossz ötlet?

Első baba, nagyon tájékozatlan és tapasztalatlan vagyok még. 🙂

2022. dec. 30. 15:54
1 2 3 4 5
 41/42 Derjaderja ***** válasza:
100%

A Sam nem rossz (ma pl utána arról beszéltünk, hogy az egeshez oxigen kell, es megmutattam, hogy oltódik el a mécses, ha letakarom az üveget, es ezt imadták), a Bogyót is elbírom. A többitől én is megállok a növésben. De ahogy írtam, nalunk se ezen nőttek meg.

Most elköszönök, ez érdekes téma volt, meg a tegnap is, de most picit eleg nekem is a teló.

2022. dec. 31. 15:47
 42/42 anonim ***** válasza:
17%
Lehet, hogy az jobb, de ehhez a tapasztalathoz se kell Sam. Csak a szülő, aki bevonja a gyerekeket.
2023. jan. 1. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!