Tényleg káros a tévé a kicsiknek?
Figyelt kérdés
Kicsi lakásunk van még, a kicsi itt lesz nálunk a szobában kiságyban. Azért gondoltam, hogy napközben menjen a tévé (rajzfilmek), hogy ne legyen síri csönd a lakásban, hanem szokjon hozzá a “zajhoz”.
Vagy ez rossz ötlet?
Első baba, nagyon tájékozatlan és tapasztalatlan vagyok még. 🙂
2022. dec. 30. 15:54
41/42 Derjaderja válasza:
A Sam nem rossz (ma pl utána arról beszéltünk, hogy az egeshez oxigen kell, es megmutattam, hogy oltódik el a mécses, ha letakarom az üveget, es ezt imadták), a Bogyót is elbírom. A többitől én is megállok a növésben. De ahogy írtam, nalunk se ezen nőttek meg.
Most elköszönök, ez érdekes téma volt, meg a tegnap is, de most picit eleg nekem is a teló.
42/42 anonim válasza:
Lehet, hogy az jobb, de ehhez a tapasztalathoz se kell Sam. Csak a szülő, aki bevonja a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!