Ha takarod babád, nem félsz, hogy kitakarózik, és megfázik? ÉS mikor mernéd emeletes ágyra tenni?
NAgylányom most szokik le a hálózsákról, és egész éjjel parázok, hogy ki van takarózva. De sajna ritkán ébredek fel, mert fáradt vagyok, max 1X, de volt már, hogy csak reggel 6-kor...
Nagyon félek, hogy megfázik...
És mikor mernéd emeletes ágyra tenni babádat?
Kb 4 éves kortól tenném emeleteságyra.
Ha attól félsz, hogy kitakarózik, adj rá vastag pizsit, alá bodyt, mi is ezt csináljuk, így nem kell takaró (majdnem 2 éves).
27 hós.
Én nem találtam 90 cm-esnél nagyobb hálózsákot, meg amúgy is ő szoktatja le magát.
Most már nagylányosan takarózni akar.
Ha felöltöztetem, melege van, azonnal izzad, így egy rövid bady és egy vékony lábfej nélküli, háromnegyedes ujju rugi van rajta. De ha kitakarózik, azért hideg van, mert reggelre kihül a lakás akár 16 fokra is...
Ha meg beöltöztetem és betakarzóik, egész éjjel kiabál, mert rosszat álmodik, dobálja magát a melegtől...
Sajna ő mindig rossz alvó volt, mint a ringlispir, úgy alszik...
Kislányom most 7 hós, majd ha veszünk neki is nagyágyat a rácsos helyett, felmerült az emeleteságy lehetősége. De arra is tennék ágyráscsot, mint ahogy most van nagylányomnak, mert a leesésgátlón átdobja magát, annyit forgolódik meg dobálózik, szóval attól nem félnék, hogy leesik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!