Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Horog a babam mellkasa. Lehet...

Horog a babam mellkasa. Lehet ebbol nagyobb baj?

Figyelt kérdés

A helyettesito orvos probalom elerni mielott letamadnatok.

Karacsony elott beszeltem az orvossal, nathas volt es kohogott akkor is. Sinupretett adjak, szivjam az orrat. Most mar nem nathas viszont hallom es erzem is ahogy horog a mellkasa mikor veszi a levegot. A sinupretett adom meg neki, de nem veszem eszre hogy jobb lenne, neha felkohog abbol a nyalkabol valamit. Mit adjak neki?

2022. dec. 27. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Ugyeletre vidd be. Mire varsz? Uristen elszor azt olvastam horog állt a mellkasába 🪝. Fraszt kaptam.
2022. dec. 27. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Miért kellene ügyeletre vinni? Munkanap van, a gyerekorvoshoz kell menni rendelési időben.
2022. dec. 27. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Jah nalunk nem is rendel. Eszembe se jutott, h ket unnep kozt dolgoznak.
2022. dec. 27. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van, aki szabin van, akkor van helyettese.
2022. dec. 27. 16:05
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Voltál orvosnál?
2022. dec. 27. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:
63%

Ezzel nem elérni kellene telefonon a helyettes orvost, hanem elvinni hozzá. A hörgést neki is hallani kéne, telefonon keresztül mit tud mondani?

Régen rossz, ha látatlanban akarja csak diagnosztizálni.

2022. dec. 27. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!