Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szabad-e enni szoptatás alatt...

Szabad-e enni szoptatás alatt tojáslevest?

Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem, az első 3 hónapban, amikor a hasfájás előfordulhat, akkor kerülendő.
2010. okt. 1. 19:29
 2/10 anonim ***** válasza:

én másképp tudom: és nálunk is bevált!

Pont hogy jó enni, hiszen van benne kömény és az jó a babapoci-nak!

2010. okt. 1. 19:35
 3/10 anonim ***** válasza:

A tojás fúj, nem javallt.

És a köménnyel is csínyján, mert az is fújhatja egy ponton túl a babát, ahogy a kammilla sem jó egy idő után, mert csak csikar.

2010. okt. 1. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagyanyáink korában kötelező szoptatós étel volt! Én is ettem (a nagyin minden héten jött látogatni a dédunokáját és mindig azt hozott nekem). Nem fájt tőle a baba hasa, és lehet, h. csak beképzeltem, de mintha tényleg több tejem lett volna tőle..
2010. okt. 1. 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:
bizony a tojáslevető szaporítja a tejet,és kömény elősegíti a gázok távozását.Kicsit túl sokat olvasnak mostanában a friss anyukát,se tojást,se köményt jaj ne.egyél nyugodtan,egyiktől se lesz semmi bajod.
2010. okt. 1. 20:17
 6/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok, próbáld ki, az a legtutibb. Nálunk hasfájós volt a babám, alig mertem valamit is enni, nehogy az legyen a gond forrása. Persze ez is olyan, hogy ne aranyszabály, hogy fájni fog tőle a hasa, de én inkább kerültem a tojásos, hagymás ételeket. És az is igaz, hogy vannak babák, akiknek a köménymagtól fáj nagyon a hasuk.

Szóval nem lettél okosabb. :)

2010. okt. 1. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Én pont hogy ezt ettem többet az első 3 hónapban..:))) Anyu ahogy hazajöttünk a kórházból, már hozta is a rántott levest(ami tojásos volt), baromira jól esett. Régen tejszaporításra ajánlották a kismamáknak, nálam nagyon bevált.:)) A kisfiam egyáltalán nem lett tőle hasfájós, az első hónapban 1300 gr-mot hízott ráadásul (aztán, hogy ettől-e, az persze kérdéses), kb.3 naponta ezt ettem.
2010. okt. 1. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Mindent szabad! nekem azt mondták a kórházban, hogy ami a terhesség alatt nem puffasztott, az a szoptatás alatt sem árt. Nekünk ez be is vált.
2010. okt. 1. 22:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Én ettem tojásrántottát a szoptatás alatt, és a babámnak olyan hasgörcse lett, hogy azt mondtam, soha többet! Én a tojáslevessel sem kísérleteznék ezek alapján, bár mindenkinek más a babája, mást bírnak.
2010. okt. 1. 23:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, további boldog babázós idöszakot mindenkinek!
2010. okt. 2. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!