NANIA gyerekülés milyen? Érdemes venni vagy inkább nem? Elég olcsó!
Sziasztok!Nekem nania ülésem van!7 hónaposan vettük a fiamnak!9 hónaposan volt egy autóbalesetünk amikor nekicsapódtunk egy magas útpadkának és az autónk felborult mind ez tetejébe még belénk is szált egy autó!
ezt leszámítva hogy az autónk a feje tetején állt meg a gyerekemnek az ijedségen kívül semmi baja nem lett!!Pedig a kiérkező mentősök csodálkoztak is hogy karcolás nélkül megúszta a balesetet!!!Szóval az fikázza már ezt az ülést akinek van tapasztalata a balesetet és a gyereküléssel!!Ja és nem BMW van hanem 2000 évjáratú opel astra kombi ami még a régi kasznis!
Hát bírom nagyon a nagggyon okos interneten művelt édesanyákat. Tudom, a legjobbat akarják a gyermeknek. Biztos vagyok benne, hogy egy 100 ezres autósülés fokokkal jobb, DE legyen is ennyiért már. Azt mindenki tudja hogy a Volvo a legbiztonságosabb autó mégis gyerekülést más autóban is látok. Pedig a töréstesztek alapján autót kellene cserélni, ha már gyereket vállaltak. Inkább azt kéne nézni, hogy ár érték arányban és a saját pénztárcádhoz képest mi a kiemelkedő.
Nekünk Naniank van, és abszolút elégedett vagyok vele. Sőőt, az én kislányom mozgássérült, 4 évesen tanult meg ülni, és ebben ül. Ha már annyira a biztonság, akkor inkább célszerűbb lenne a gyermek lábát kitámasztani alátámasztani, mert balesetnél önkéntes reflex azonnal támaszt keresni. Amúgy a térdnek is segítség ha nem lóg a láb.
És nem utolsó sorban az édesapáknak is lehet szólni, hogy hiába van tutti autó meg teszt és törésbiztos gyerekülés azért nem kéne száguldozni hanem betartani a sebességhatárokat máris sokkal többet tettél a gyerek biztonságáért az autóban, mint bármilyen gyereküléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!