Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » NANIA gyerekülés milyen?...

NANIA gyerekülés milyen? Érdemes venni vagy inkább nem? Elég olcsó!

Figyelt kérdés
Ismeri vki? Jók? Biztonságosak?
2010. okt. 1. 18:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%
ADAC, ÖMATC nem nemzetközi tesztek, hanem a német és az osztrák autóklub. Ezek persze végeznek gyerekülés teszteket is, de csak német, oszták bazi drága üléseket tesztelnek. A legtöbb fajta benne sincs, de ez nem jelenti azt hogy rossz vagy rosszabb mint a másik. Nem kell és nem is teheti meg mindeni hogy RÖMER-t és STM-t vegyen.
2010. okt. 1. 19:38
 12/25 A kérdező kommentje:
Hát igen a tesztoldalakon nincsenek is rajta azok az ülések, amiket nézegettem, pedig van köztük 60 ezres is nem csak az olcsó Nania!
2010. okt. 1. 19:46
 13/25 anonim ***** válasza:
24%
19:38 végre egy értelmes válasz:D
2010. okt. 1. 19:55
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
ne hisztizz már itt!!Senki nem ordibál itt csak te.Amikor azt kérdezik milyen?az aki megnézte és utánanézett és nincs megelégedve vele az nem tanácsolhatja azt,hogy vegyen.de ettől még vehet.az én babám kicsúszott belőle.
2010. okt. 1. 20:21
 15/25 anonim ***** válasza:
61%

A Nania szerintem is gagyi, pont mint a pierre cardin. Igaz, hogy megfelelnek az legalapvetőbb előírásoknak, de azért még közel sem biztonságosak!

Szerintem a mellett, hogy figyelni kell arra, hogy milyen kocsiba kerül, elsősorban azt kell megnézni, hogy a baba, hogy ül benne. Mikor mi vettünk és kb 6 fajtába beleültettem a lányomat, az üzletben volt próbababa is ami más más nagyságú volt, hát mit ne mondjak, jó tapasztalat szerzés volt. Pl a méregdrága stm ülésba a lányom úgy ült mint aki karót nyelt, telljesen belepréselődött az ülésba, se kezét se lábát nem tudta mozdítani. Végül mi besafe-et vettünk, nagyon meg vagyok elégedve vele.

2010. okt. 1. 22:55
 16/25 anonim ***** válasza:
:DDD
2010. okt. 1. 23:26
 17/25 anonim ***** válasza:
46%
19.38-as válaszolónak:nincs igazad.A BébéConfort,Concord,MaxiCosi,Graco,Chicco,Besafe üléseket is tesztelik...ezek közül szerinted mind német,vagy osztrák?!Nagyon nem!!És valóban.A Pierre Cardine,meg a Nania egy kalap sz*r!És lehet,hogy az a kocsi nem olyan biztonságos,de ha egy jó minősítésű ülés kerül bele,a kicsinek sokkal nagyobb az esélye nem csak az életben maradásra,hanem a kisebb sérülésre.Hiszen nem csak az autó,hanem az ÜLÉS "kasznija" is védi.Itt az nem mindegy,hogy AZ milyen!
2010. okt. 1. 23:44
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nania van.7 hónaposan kapta a fiam, most 10 hónapos, semmi bajunk vele, gyerek elvan benne, nem kényelmetlen neki.
2010. okt. 2. 06:22
 19/25 anonim ***** válasza:
67%
Nekünk is "gagyi-szar-olcsó" Nania-nk van a Brendonból. Minden rendben azzal is és a kislányunkkal is.
2010. okt. 2. 13:32
 20/25 anonim ***** válasza:
20%
Utolsónak:adja Isten,hogy így is maradjon...ezekkel csak az a gond,hogy baleset esetén nem védik megfelelően a gyereket!Összehasonlításként,mint mondjuk a Volkswagen vs.Suzuki.Ugye nem kérdés,hogy melyik a befutó?!Mindkettő használatban van,emberek használják(az EU-ban is)mégsem egyformák az esélyek a 2 kocsiban...hát,erről ennyit!Amíg nincs baj,nem is jön ki a különbség a két kocsi(ülés)között!
2010. okt. 5. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!