Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ne haragudjatok hogy hulye...

Ne haragudjatok hogy hulye kerdes,de az elolkapcsos fulbevalo az lóg? 4 honapos babamnak szeretnek,de olyan hosszunak latom a szarat,hogy attol felek hogy ez ilyen logos fulbevalo?

Figyelt kérdés
Remelem ertitek hogy mire gondolok😆

2022. dec. 21. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ami nem bedugós füli, az természetesen kicsit lóg, kb. így:

[link]

[link]

2022. dec. 21. 22:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Es ez nagyon zavaro egy kisbabanal?
2022. dec. 21. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan fiam van, de ő szokta gyürkölészni meg húzni a fülét, főleg ha fogzik. Én ha lányom lenne, nem mernék neki semennyire se lógós fülbevalót a fülébe tenni, nehogy kitépje.
2022. dec. 21. 23:13
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Lehet,hogy ez off,de nekem a nagylányomnak annak idején csináltattunk fülbevalót.2aranyfülbevalót hagytunk el,óvoda óta pedig sportol,ahol nem lehet bent fülbevaló.Egy darabig ki-be teszegettük,de attól meg begyulladt,fájt neki.14 éves most,azóta is sportol,nem is akar fülbevalót hordani.Én ma már azt mondom,hogy tök felesleges volt szerintem teljesen ráér akkor,mikor majd ő akar.A kicsinek nem is csináltattunk,ő most 3 éves.Ha kéri majd akkor gond nélkül,de ha nem is szeretne majd,vagy ő is sportolni fog, akkor felesleges lenne.
2022. dec. 21. 23:31
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Jajj, a múltkor a védőnőnél is volt egy ilyen lógós fülbevalós baba. Szerencsétlen, nagyon röhejesen nézett ki, meg biztos marha kényelmes is volt neki.
2022. dec. 22. 01:18
 6/6 anonim ***** válasza:
18%

A lányomnak ilyesmi volt:

[link]

Sose akadt bele semmibe, sose esett ki neki.

Olyan lógósat nem adnék kicsire, az nem praktikus.

2022. dec. 22. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!