D. D. Step cipőről vélemények? Lehet, hogy vennék egyet a kisfiamnak, de nem ismerem a márkát
Már kerestem a miénkről képet, de eddig nem találtam.
A gépünk meg vacakol, nem tudok feltölteni, de majd még próbálkozok.
A miénk igazi kis első lépés cipőcske, Kenguru Goldban vettük 1 hónapja, 5000 Ft volt.
Sziasztok, mi ilyet vettünk a lányomnak, és nagyon, de nagyon szeretjük, tényleg könnyű, hajlékony, kényelmes, és nyúzzuk jó pár hete játszótéren is, de semmi baja, szóval én tudom ajánlani
Köszönöm a gyors válaszokat!
Azt hiszem egyet kipróbálok:))
Sziasztok!
Mi 2014.02.20-án vásároltunk 7821.-Ft-ért egy D D. D step szandált. Ma 2014.03.25-én a lányom hazahozta az iskolából a szandált azzal, hogy mindkét szandál talpa levált. (Teljesen!!!!!!!!!)
Felhívtam a XV. kerületi boltot ahol azt a tájékoztatást kaptam, hogy vigyem vissza majd megragasszák. A pénzt nem kapom vissza, kizárólag a javításról akartak hallani. Én senkinek sem ajánlom ezt a márkát kettő hónap után olyan állapotban van, hogy az elképesztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!