Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » D. D. Step cipőről vélemények?...

D. D. Step cipőről vélemények? Lehet, hogy vennék egyet a kisfiamnak, de nem ismerem a márkát

Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Lányomnak ilyen cipője van, én nagyon meg vagyok vele elégedve! Ebben tanult meg járni, pihe könnyű, puha a talpa, és jó puha bőr a felsőrésze. Nem harántemelős. Szóval a kritériumoknak tökéletesen megfelel!
2010. okt. 1. 16:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Off: Kedves válaszoló. Tudnál képet linkelni hozzá? Én is olyan cipőt keresek a lányomnak, ami könnyű, puha, amiben könnyebb megtanulni járni.
2010. okt. 1. 16:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Már kerestem a miénkről képet, de eddig nem találtam.

A gépünk meg vacakol, nem tudok feltölteni, de majd még próbálkozok.

A miénk igazi kis első lépés cipőcske, Kenguru Goldban vettük 1 hónapja, 5000 Ft volt.

2010. okt. 1. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam már nagy de ebben jár, met nagyon jó minőségű, megfizethető és lehet benne motorozni:-)
2010. okt. 1. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

Sziasztok, mi ilyet vettünk a lányomnak, és nagyon, de nagyon szeretjük, tényleg könnyű, hajlékony, kényelmes, és nyúzzuk jó pár hete játszótéren is, de semmi baja, szóval én tudom ajánlani

2010. okt. 1. 17:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Azt hiszem egyet kipróbálok:))

2010. okt. 1. 18:18
 7/8 anonim válasza:
A kisfiamnak nyár elején vettünk egy DD Step szandált 7990 Ft-ért. Ott kezdődött, hogy amikor hazavittük és kibontottuk a dobozból, iszonyat kínai ragasztó szaga volt, aztán ráadtuk a gyerek lábára, nemhogy a zokni, hanem a kisfiunk lába is kínai büdös lett. Aztán feltörte a lábát 3 helyen, egyszerűen sehogy nem sikerült megszokni sem zoknival sem anélkül. Nagyon rossz élményeink vannak ezzel a márkával kapcsolatban, és a düh fog el, amikor rá gondolok. Az eszem megáll, egy gyereknek törje a lábát a cipő, életemben nem feltételeztem volna ilyet egy általam vélt minőségi márkáról! Senkinek nem ajánlom, esetleg annak, aki kínai minőséget akar, 3-4 szeres áron. Nem beszélve arról, hogy a szandál kívül nem is volt valódi bőr. Vettünk egy másikat, ami bőr szagú, Carlos nevet viseli 100%-ig magyar termék, kívül belül bőr, és kényelmes, nem töri a gyermek lábát. Hasonló jó tapasztalataink vannak, a Maus, Szamos és a Siesta márákkal kapcsolatban is.
2012. júl. 14. 23:02
 8/8 anonim válasza:

Sziasztok!

Mi 2014.02.20-án vásároltunk 7821.-Ft-ért egy D D. D step szandált. Ma 2014.03.25-én a lányom hazahozta az iskolából a szandált azzal, hogy mindkét szandál talpa levált. (Teljesen!!!!!!!!!)

Felhívtam a XV. kerületi boltot ahol azt a tájékoztatást kaptam, hogy vigyem vissza majd megragasszák. A pénzt nem kapom vissza, kizárólag a javításról akartak hallani. Én senkinek sem ajánlom ezt a márkát kettő hónap után olyan állapotban van, hogy az elképesztő!

2014. ápr. 25. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!