Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek is olyan nagy...

Szerintetek is olyan nagy kínzás egy ilyen bébifotózás a babáknak?

Figyelt kérdés

[link]

Láttam ezt a videót és megmutattam a nővéremnek, majd mondtam, hogy milyen kár, hogy az enyém, amíg ilyen pici volt, nem volt így lefotózgatva, különböző aranyos ruhákban.

A nővérem szerint ez kínzás nekik, mert rángatják a gyereket és molesztálják.

Hát, nem tudom. Én azt látom, hogy mint a porcelánnal, úgy bánnak velük, ráadásul nincs benne semmi “kínzó” dolog. Csak öltöztetik és lerakogatják. Otthon is öltözteted és felveszed, lerakod időnként a gyereket...

2022. dec. 20. 02:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%

Nem

Kb semmit nem érzékel..

de ez a napszemcsis meg jelmezes téma nekem sok mondjuk.

2022. dec. 20. 04:48
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Tiszteletlen. Te örülnél, ha álmodban űrhajósnak öltöztetnének, aztán lefotózva körbeküldenék a rokonságnak, hogy milyen vicces és aranyos vagy? Sosem bánnék így a gyerekeimmel. Ahogy kutyára sem adok napszemüveget, a gyereket sem teszem virágkaspóba, és öltöztetem virágnak, mert NEM JÁTÉK! Érző lény, aki megérdemli az alapvető tiszteletet, akkor is ha magatehetetlen!
2022. dec. 20. 05:08
 3/17 anonim ***** válasza:
57%

Mit mondjak... szerencsétlen gyerek. Egyáltalán nem élvezi, hogy majmot csinálnak belőle.

Szerintem már 10 évesen le fogja köpködni a szüleit, amiért ezt csinálták vele, de felnőttként meg is szakithatja a kapcsolatot velük. Az idióta szülők, akik ezt csinálják a gyerekükkel, azok más gonoszságokra is képesek.

2022. dec. 20. 05:19
 4/17 anonim ***** válasza:
58%
Nyilván 5 évesen már szépségversenyre fogják kikenni, mintha 20 éves lenne. Azok a szülők ilyen betegek. Ma napszemüveg, holnap szempillaspirál, később meg ki tudja... Nem normális dolog.
2022. dec. 20. 05:30
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A kettes tökéletesen leírta. A "kínzás" nem csak fizikai fájdalom okozását jelentheti.
2022. dec. 20. 06:18
 6/17 anonim ***** válasza:
81%

A babafotózás szerintem aranyos. A felöltöztetéssel sincs gond. De ami a videóban van, az konkrétan nem tetszik.

Úgy hajtogatja jobbra-balra a gyerek tagjait, mintha valami rongybaba lenne, és funkció nélkül teszi (nem azért van keresztben a lába, hogy megtartsa, hanem a cukibb kéb kedvéért pl).

Általánosságban nem tartom gyerekkínzásnak, de mint mindenben, ezzel is túlzásba lehet esni.

2022. dec. 20. 07:40
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megalázó. Öntudatlan állapotban jelmezbe öltöztetni és pózokba rendezgetni egy embert... egy felnőttel ilyet soha senkinek nem jutna eszébe tenni, vagy ha igen, az büntetendő, de meg nagyobb gyerekkel sem. Nem tudom, miért nem nézik embernek az újszülöttet is. Plusz szerintem a vegeredmény se cuki, inkább bizarr. De ez egyéni ízlés.
2022. dec. 20. 07:54
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Arról, hogy mennyire élvezik és valójában mennyi bőgés az ára, a kórházi babafotózás jutott az eszembe. Addig se akartam külön fotózást, de már az is meggyőzött volna. Az én gyerekem nem aludt ugyanis így 1 naposan se. Jött a fotós, előtte nagy nehezen elaltattam, majd egy ugyanolyan finom mozdulattól, mint a videón van, rögtön felébredt és üvöltött. Jó, akkor megint. Mellre fel, ismét szunya, óvatosan lerakjuk, lő egy fotót, megigazítaná, újra felébredt. Na itt küldtem ki a francba a fotóst.
2022. dec. 20. 08:47
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hülyét csinálnak belőle, szerintem ezek nagyon bénák, nem kínzás, de idétlen és nem tiszteli a gyerek "ember mivoltát" vagy hogy mondjam. Egy normális ruhában egy kedves kis babakep fotózás teljesen normális.
2022. dec. 20. 09:15
 10/17 babyboom567 ***** válasza:
65%
Nálunk is volt fotós mikor a kórházban voltunk, és mindkét gyerek(a szobatársamé,meg az enyém is) végig aludt.Nem hajtogatták őket, semmi durvaság, vagy irreális testhelyzet nem volt,semmit nem vettek észre a babák belőle.Egyáltalán nem volt kínzás,és nem hiszem,hogy egy újszülött kori babakép miatt szakítja meg valaki a kapcsolatot a szüleivel.
2022. dec. 20. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!