Mikortól lehet tudni hogy a baba megmarad a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy 100%-ban megmarad és nem hal meg2022. dec. 19. 22:24
11/14 A kérdező kommentje:
Nem én fogok szülni,anyukám csak érdekelt mert várom már
2022. dec. 20. 09:24
12/14 anonim válasza:
12. Hetet mondják, mivel akkor van a genetikai és akkor látják hogy minden rendben van e vele, de persze sajnos bármikor bármi megtörténhet..
Nem kell ilyenekre gondolni.
Biztos az amikor megszületik és a kezedbe fogod.
13/14 anonim válasza:
Ha meg a testvéredet várod, ne foglalkozz ilyen badarságokkal... Mi lesz akkor a sajátodnál? Rettegni fogsz hétről hétre? Ne gondolkodj ilyeneken túl sokat, mert mélyre visz ez a hajó...
14/14 anonim válasza:
Azt szokták mondani, hogy amint van szivhang, a vetélés kockázata sokat csökken. 6 hetesen 9.4% az esély a vetelesre,4.7% 7 hetesen, 1.5% 8 hetesen, 0.5% 9 hetesen, és 0.7 10 hetesen.
Persze ez csak statisztika. Nem jelent semmit.
Nekem pl 8 hetesen vették észre hogy nem volt életképes a baba... 9 hetesen került sor a műtétre szóval a testem nem ismerte fel hogy baj van.
Próbálj megnyugodni és élvezd a terhesseged minden pillanatát. Tudom, nem egyszerű, de fölösleges ezen parázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!