Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél éves körüli babádnak...

Másfél éves körüli babádnak szoktál ebéd után valami nasit adni?

Figyelt kérdés
túró rudi, tejszelet
2010. okt. 1. 14:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

14.23-as vagyok nem fejeztem be a mondatot: mert a szervezet nem ismeri fel ezeket a dolgokat.

Jó én sem adok minden nap, de szokott kapni és még él mind a kettő gyerekünk :) és élvezettel eszik a Krémtúrót, Rudit, Tejszeleteket , stb.-...

2010. okt. 1. 14:25
 12/19 poci-maci ***** válasza:
nekem szokott enni de csak uzsira kap rúdit vagy tejszeletet de azt is csak akkor ha normálisan evett!
2010. okt. 1. 14:27
 13/19 anonim ***** válasza:

nem jellemző, én is örülök, ha megeszi az ebédje nagy részét.

de ma pl. evett ebéd után szőlőt. ilyen rudikat meg ilyesmit inkább délután szokott kapni.

2010. okt. 1. 14:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Igazat adok a 14:23-nak. felháboritó hogy elkel tiltani egy kis nasitól.Ha evet rendesen mért ne kaphatna? mikuláskor vagy Húsvétkor mit kap az a gyerek gyümölcsöt?Te jó ég!
2010. okt. 1. 14:31
 15/19 A kérdező kommentje:

Na nem akartam ám vitát szítani, csak kiváncsi voltam

én sem minden nap, de azért adok neki,ha olyan volt az ebéd, hogy tudom, hogy jól esne egy kis édesség, de tényleg csak "normális" fajtákat adok, és azt vallom, hogy a szervezetnek igenis szüksége van egy kis cukorra, no meg az ízélmény sem mindegy.

2010. okt. 1. 14:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha olyan a helyzet akkor igen,ha jól eszik ebédet akkor pl igen.Ha felébred délután uzsi gyümi után is lehet róla szó.De nálam alapszabály reggeli és ebéd között lehetőleg nem és este 6 után sem kap édességet.nem vagyok túl szigorú ebben a kérdésben de utóbbiakhoz ragaszkodom még akkor is ha vendégségbe megyünk vagy nálunk van valaki.másfél éves múlt egy hete
2010. okt. 1. 14:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Én bizony adok neki, és minden nap szoktam adni ebéd után. Nem egy nagy étkű a kislányom, és örülök hogy a kis mennyiség mellé még lecsúszik neki egy kis nasi is. És nem csak én örülök, de ő is amikor kapja! És soha nem volt még olyan, hogy a főzelékét nem ette volna meg, mert tudja hogy nasit is kap utána. Mi is mindig eszünk valamit ebéd után, tehát ő sem maradhat ki. Egyébként legtöbbször babapudingot kap, nagyon szereti.
2010. okt. 1. 14:53
 18/19 anonim ***** válasza:

mint mindenbe ebben is az aranyközépút a jó.kap édességet,mert a csoki finom,és miért ne kaphatna egy 20 hónapos csokit.DE a mikor és a mennyi a lényeg,valamint az,hogy ezt te önszántadból adod neki,vagy kiköveteli,mert ilyen is van.és az már nem jó.Az enyém sosem hisztizett még csokiért a boltba,de almáért már igen:)

Ritkán kap milka kis szelet csokikat mert vicces de csak azt eszi meg,semmilyen más csokit nem,de azt időnként kap és nem azért mert ő követeli ki,hanem mert nekem eszembe jutott és adtam neki,ő meg nagyon örült neki.

2010. okt. 1. 14:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Minek álltok neki vitatkozni? Olvassátok már el a kérdést könyörgöm. Nem azt kérdezték, hogy kap-e a gyerek édességet úgy általában, hanem hogy ebéd után kap-e.

Nem mindegy...

2010. okt. 1. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!