Miert sir mindig ha ebren van?
Figyelt kérdés
6 hetes a babam es tobbnyire alszik napkozben de az a kicsi ido is amit ebren van ha letedzem az olembol sir es igy foglalmozni se nagyon tudok vele, se hasaltatni se semmi “jatek” kis szemezes nem is mosolyog meg ram mint mas kisbabak. Aggodok fog igy jol fejlodni?2022. dec. 16. 17:38
1/12 anonim válasza:
Nekem akkor csinálta ezt, ha még fáradt volt. Pl. ha aludt 40 percet, és az alvás ciklus végén felébredt, de még aludt volna szegény, csak én kivettem, hogy hát felkelt. De ilyenkor még kis simivel vissza lehetett altatni, és kipihenten már nem sírt. De amúgy az enyém is rengeteget nyűgösködött. :( 6 hónapos és még mindig ezt csinálja, csak más indokokkal.
2/12 A kérdező kommentje:
Hat reggel 6 ora alvas utan nem hiszem h faradt. Vagy delutan 3 ora alvas utan. Nezeget jo esetben 5 percet aztan sir szegenykem. Igazabol olben is. Akkor nem sir ha altatom v etetem😅 ( nem nem ehes probalom mellre tenni de nem ker)
Baratnom kisfia egy hettel fiatalabb atjottek es a kisfiu elvolt a jatszoszonyegen ahogy beszeltunk neki nezte a lelogo izeket az en gyerekem csak sirdogal sajna :(
2022. dec. 16. 18:01
3/12 anonim válasza:
Nem fáj a hasa? Próbáld a csípőtornát, hátha kijön tőle néhány puki. De növekedési ugrás is lehet. Vagy a front. A telihold.
4/12 anonim válasza:
Ébredés után nézeget és nem éhes? Mikor eszik? Nem lehet, hogy besárgult? (Úgy tudom, pár héttel születés után is előfordulhat)
5/12 anonim válasza:
Vannak sírós, letehetetlen babák, az enyém is ilyen volt. Lehet te is kifogtad.
6/12 anonim válasza:
Szélcső!!!én ugyanígy jártam x ideig szélcsövwztük meg espumisan kellett neki.minden kajához utána semmi baja nem.voltm
7/12 anonim válasza:
A legjobb tanács, hogy felejtsd el milyen a barátnőd gyereke. Mindegyik baba más az enyém hat hetesen semmit nem akart cicin és ordításon kívűl. Szóval kitartás nyugi jobb lesz, próbáld tornáztatni. És örülj, hogy legalább még jól alszik.
8/12 babyboom567 válasza:
És felejtsd el a szélcsövet,meg a hőmérőzést,mert nagyon kicse..szel magatokkal.
A tesómék is kaptak ilyen tanácsot, a gyereke még majdnem 1 évesen sem tudott hőmérő nélkül kakilni.Egy kínszenvedés volt leszokatni róla.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem hafajas felreertitek
Nem ugy sir mintha fajna neki vmi egyszeruen csak olbe akar lenni de hamar megunja magat ott is
2022. dec. 17. 03:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!