Mosható modern pelenka? Használsz ilyet? Hallottál róla? Mit gondolsz?
Ne haragudj, kedves Enikő, de óriási tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy a baba bőrét csak a pelenkánál használt anyagok irritálják, és ezért lesz kiütéses... KÖZTUDOTT (ha Te nem tudsz róla, olvass utána), hogy fogzás alatt megváltozik a széklet és a vizelet ph-értéke, és ettől lehetnek kiütések, felmaródások. Kisfiam 1 éves, pampers pelenkát használunk születésétől kezdve. SOHA nem kellett használnom popsikrémet nála, egészen 9 hónapos koráig, amikor is kijöttek az első fogai. Akkor is, és éppen most fogzás miatt bizony sajnos vannak kiütések a popsiján, pedig SOHA nem hagyom rajta a kakis pelenkát 1 percnél tovább. Ahogy bekakilt, azonnal cserélem (szerencsém is van, éjjel soha nem kakilt), a pisis pelust szintén gyakran cserélem, egyébként pedig szinte nem is lehet érezni a nedvességet a pampers belsejében, ha megfogom - pont ezért használjuk ezt, mert nagyon jó minőségű pelenka.
Szóval egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a mosható pelenkánál ne érintkezzen annyira a bőrrel a pisi-kaki, hogy az egyáltalán ne bántsa a baba bőrét. Ezt nem tudod velem sehogy elhitetni, ne haragudj.
Kedves Enikő!
Köszönöm válaszaid, és korrektséged. Nagyon tetszett, amiket írtál, és főleg, ahogy!
És kívánom, továbbra ne vita tárgya legyen a kérdés, hisz nem ezért tettem fel a kérdést, hogy fórum és egy más szekálása legyen belőle.
Mindenkinek joga van a saját véleményéhez!
Nem ez az első eset, és nem is az utolsó, sajna...
Sosem értem, miért itt kell szapulni egymást...
Mindenki írja le a véleményét, és kész. A kérdező majd eldönti, miből mit fogad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!