Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy honapos baba lehetseges,...

Egy honapos baba lehetseges, hogy meg tudja enni az “adagjat” kevesebb mint 10 perc alatt?

Figyelt kérdés

Korabban kb 20-30 percet volt cicin mire jol lakott

Most, lassan 5 hetesen kb 2-2 perc a 2 cici nagyon max 10 percet van osszesen cicin. Ennyi ido alatt ki tudja szivni a neki kello mennyiseget? V merjem le?

Kikopi es hiaba teszem vissza mellre csak nyalogatja meg eltolja

2022. dec. 14. 19:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%
Igen 9es nem kötelező. Viszont aki megtehetné,de lemond róla a szememben szégyen! Én pl nagyon boldog vagyok,hogy sikerült. Csodálatos dolog. Igény szerint. És nem vagyok cumi!
2022. dec. 14. 22:29
 12/21 anonim ***** válasza:
44%
És ki vagy te, hogy ennyire számítana szerinted a véleményed bárkinek is?:D
2022. dec. 14. 22:33
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Óvoda
2022. dec. 14. 22:37
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Régen volt már hogy szoptattam, de sosem felejtem el a döbbenetet, hogy 7 perc alatt lezavarta, majd aludt is.

Emlékszem, hogy a védőnő mondta, hogy úgy tudnak inni mint a férfiak a sört, egy húzásra. :)

Tökéletesen gyarapodott

2022. dec. 15. 00:32
 15/21 A kérdező kommentje:

Hat akkor elarulom, h en se igeny szerint eszem, hanem idore, 3 orankent, ugyanis az egeszseges vercukorszint fenntartasahoz kb 2-3 orankent illik enni ( persze az se mindegy h mit de ez mar mas teszta)

Es o is 3 oraneknt eszik.

2022. dec. 15. 02:06
 16/21 anonim ***** válasza:
25%
Teljesen jó. Az én gyerekeim is kb 5 perc alatt végeztek pár hetes koruktól, és tökéletesen gyarapodtak. Ha óránként mellre teszed, csak nyammoganak, esznek egy picit, cumiznak stb. Ez most nagy divat, lepontoznak és leszólnak mindenkit aki másképp csinálja. Ha egy baba jól lakott, telerakta a pociját nem lesz éhet 1 órán belül. A percre pontosan 3 órát én is nagyon merevnek tartom, de ez a napi 12 x szopizik éjjel óránként (fel óránként) egyenes út a káoszhoz és a tökéletes kimerültséghez
2022. dec. 15. 06:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"ugyanis az egeszseges vercukorszint fenntartasahoz kb 2-3 orankent illik enni "

Felnőttnek, ember, felnőttnek!

Ha már ennyire tudatos vagy magaddal, nézz már utána, hogy csecsemőknél nem 3 óra a 3 óra és az optimális vércukorszint fenntartásához náluk éppenséggel pont az igény szerintiség javasolt. Gdm-es kismamaknál külön fel is hívják erre a figyelmet, hogy ahhoz hogy minél kisebb eséllyel hipózzon a baba, igény szerint szoptassák.

Ha nem veszed észre a jelzését, hogy a 10 perc után mikor éhezik meg és nem adsz neki, mert nem telt le a 3 óra, akkor kevés.

2022. dec. 15. 07:02
 18/21 anonim ***** válasza:
45%

8-as vagyok.

Kedves 11-es.egyetertek veled.persze akinek nincs teje es nem tud szoptatni az mas.

De aki tudna szoptatni es elapadztja a tejet mert jaj minek szoptassak azt nagyon nem ertem meg...8 honapos a fiam,de minden percét imadom amikor szopik.es ahogy nez kozben azokkal a szep nagy szemeivel.meg tudnam őt "zabálni"🙂🙂

2022. dec. 15. 08:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen :)
2022. dec. 15. 17:41
 20/21 anonim ***** válasza:
A 8asra írtam.
2022. dec. 15. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!