Egy honapos baba lehetseges, hogy meg tudja enni az “adagjat” kevesebb mint 10 perc alatt?
Korabban kb 20-30 percet volt cicin mire jol lakott
Most, lassan 5 hetesen kb 2-2 perc a 2 cici nagyon max 10 percet van osszesen cicin. Ennyi ido alatt ki tudja szivni a neki kello mennyiseget? V merjem le?
Kikopi es hiaba teszem vissza mellre csak nyalogatja meg eltolja
Régen volt már hogy szoptattam, de sosem felejtem el a döbbenetet, hogy 7 perc alatt lezavarta, majd aludt is.
Emlékszem, hogy a védőnő mondta, hogy úgy tudnak inni mint a férfiak a sört, egy húzásra. :)
Tökéletesen gyarapodott
Hat akkor elarulom, h en se igeny szerint eszem, hanem idore, 3 orankent, ugyanis az egeszseges vercukorszint fenntartasahoz kb 2-3 orankent illik enni ( persze az se mindegy h mit de ez mar mas teszta)
Es o is 3 oraneknt eszik.
"ugyanis az egeszseges vercukorszint fenntartasahoz kb 2-3 orankent illik enni "
Felnőttnek, ember, felnőttnek!
Ha már ennyire tudatos vagy magaddal, nézz már utána, hogy csecsemőknél nem 3 óra a 3 óra és az optimális vércukorszint fenntartásához náluk éppenséggel pont az igény szerintiség javasolt. Gdm-es kismamaknál külön fel is hívják erre a figyelmet, hogy ahhoz hogy minél kisebb eséllyel hipózzon a baba, igény szerint szoptassák.
Ha nem veszed észre a jelzését, hogy a 10 perc után mikor éhezik meg és nem adsz neki, mert nem telt le a 3 óra, akkor kevés.
8-as vagyok.
Kedves 11-es.egyetertek veled.persze akinek nincs teje es nem tud szoptatni az mas.
De aki tudna szoptatni es elapadztja a tejet mert jaj minek szoptassak azt nagyon nem ertem meg...8 honapos a fiam,de minden percét imadom amikor szopik.es ahogy nez kozben azokkal a szep nagy szemeivel.meg tudnam őt "zabálni"🙂🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!