Mitől van az, hogy 4 hónapos babámnak krémesen híg zöld széklete van?
Jól értem, 3 hónapos még csak a pici, és az orvosotok azt mondja, hogy tápláld hozzá?????
ne haragudj, de ez agyrém. A picinek egyszerűen még éretlen az emésztőrendszere, nem tudja megemészteni a felnőtt kaját, nincsenek meg hozzá az enzimjei. A hozzátáplálás megterheli a veséjét, a beleit, teljesen feleslegesen. Nagyon a teáztatás ellen vagyok, de azt mondom, most inkább teával telítsd meg a gyomrát, mint zöldséggel.
Valamint a helyedben sürgősen gyerekorvost váltanék. :-(
LOL, jót nevettem azon, hogy tápláld hozzá a babát, mert NAGYON EGÉSZSÉGES. Van kicsit egészséges baba is? :o Főleg, hogy 3 hónaposan.
Viszont ha ilyen okos a dokitok, akkor ne itt kérdezgess, hanem menj hozzá.
"Egyetemen ő tanítja a gyerekorvos tanhallgatókat."
Akkor gondolom, már nem mai csirke, és a nézetei is kb 60 évesek. Vajon mennyire olvassa a legújabb kutatások eredményeit a szaklapokban, vagy akár csak a WHO ajánlásával mennyire van tisztában, hogy az első 6 hónapban CSAK anyatej vagy tápszer?
Az én orvosom is hozzátápit javasolt nemkakilásra 4 hónaposan, aztán egyik fülemen be, a másikon ki. 6 hónapig csak anyatejet kapot, és a kakigond megoldódott alma nélkül is.
Te döntesz, nem én, de a te babádnak zöld a széklete a zöldségektől, nem az enyémnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!