Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Befűtöttetek már, akiknél...

Befűtöttetek már, akiknél egyedi, konvektoros vagy hasonló fűtés van?

Figyelt kérdés
15 hónapos a babám, eddig csak nála lett befűtve, de kezd hűvös lenni. Ti nálatok már megy a gáz vagy ami van ?
2010. okt. 1. 07:58
1 2 3
 11/24 poci-maci ***** válasza:
hát kb 3hete megy a fűtés nappal is nem csak éjjel mert mi alattunk pince van és nyomja fel a hideget!
2010. okt. 1. 09:04
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Fűtenék, ha bírnék, de távhő van. Már kezdünk fázni. Fürdésre bekapcsolom a villanyradiátort a fürcsibe, amíg fürdünk, addig meg bemelegszik a szoba is.Remélem hamarosan indul a fűtés. 22 fok van.Mi 25-26 fokban érezzük jól magunkat, éjjel is.
2010. okt. 1. 09:13
 13/24 anonim ***** válasza:
mi is fűtünk kb 3 hete. de csak 5-6 óra fele gyújtunk be a kazánba. napközben nem kell mert nincs itthon!
2010. okt. 1. 09:18
 14/24 anonim ***** válasza:

Kicsit elámultam, hogy 21-22 fokban valaki már befűt???

Én is fázom egy pólóban (most amúgy itt a nappaliban 20,5 fokot mutat a termosztát), de inkább felveszek egy pulcsit.

A gyerekszoba 20 fokra van beállítva, oda napközben csak aludni viszem a kicsit, akkor úgyis meleg hálózsákban van, de ha esetleg bent játszanának a naggyal, akkor természetesen feljebb nyomom.

Éjszakára is bőven elég a 20 fok, nem egészséges ám melegben aludni!

És minél többet fűt valaki, annál szárazabb lesz a levegő (meg persze annál több lesz a fűtésszámla is) :)

Pedig én panelban nőttem fel, ahol télen 24 fok volt!

2010. okt. 1. 09:19
 15/24 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ja és persze a gyerekeket is jobban felöltöztetem, a kicsire harisnyát is adok a melegítőnaci alá, mert ő a padlón mászik. A nagy meg úgyis rohangál, így is néha tök izzadt.

2010. okt. 1. 09:20
 16/24 anonim ***** válasza:

én már vagy 4 hete bekapcsoltam,eleinte csak éjszakára de most már napközbe is megy a szobába!(persze voltak napok amikor nem ment a konvektor)már vagy 2 hete a ház többi részébe is megy ,de ott csak annyira hogy enyhesség legyen.

különben meg én is fázós vagyok,a lányom 20 hós és nem szeretném a házba is nyakig beöltöztetni,hogy még mozogni se tudjon.most is vékony naci,zokni,rövid ujjú body van rajta,rajtam is ujjatlan felső van és jól érezzük magunkat.

24N

2010. okt. 1. 09:26
 17/24 anonim ***** válasza:
Még nem fűtünk, gázkazánunk van. A lányom 2 éves. A házban 21 fok van nappal, éjjelre kicsit lejjebb megy, de még nem vészes, aludni tökéletes. Igaz, mi télen se fűtünk 21 foknál melegebbre. A gyerekeim és mi se szeretjük a túl meleget, ha a szokottnál melegebb, mondjuk 23 fok van, már izzadnak... Így szokták meg, nem is tűrik a meleget. Igaz, egyik sem beteges...
2010. okt. 1. 09:48
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
ez a nem egészséges melegben aludni mánia csak azért terjedt el mert senki nem bírja a fűtést anyagilag. nekem az nem lenne egészséges ha 23 fok alá menne a hőmérséklet mert náthás lennék és fáznék.hidegben aludni se tudok, a fejemet tán nem takarhatom be.
2010. okt. 1. 09:49
 19/24 anonim ***** válasza:

8:48-as vagyok

Én is fázós vagyok, és nem tudom, hogy a kicsi mennyire fázik. És én is utálok télen felöltözve ülni itthon. Ha majóban éppen nem fázok, az már jó.A kicsin 24 fokban rövidujjú trikó meg kicsi naci van, így kényelmesen elcsúszik-mászik a lakásban. És - mint említettem - jól ki tudok szellőztetni és ez nekem sokat jelent.

2010. okt. 1. 10:01
 20/24 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék 20-21 fokban jót aludni, kisfiam is jókat alszik alszik 25-26 fokban és mi is. Mi nem szertejük a hideget, nem szeretünk itthon nagyon beöltözni. Mi ilyenek vagyunk:) Ha meleg van kiszellőztetek és kész. Ilyenkor már van a radiátorokon kotli benne víz így nem száraz a levegő.
2010. okt. 1. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!