Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, hogy elmenjen a...

Mit tegyek, hogy elmenjen a tejem?

Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 06:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Termeszetesen neked kell dontened, es a kerdes sem az volt, hogy elapasszad-e vagy sem, de azert nem probalsz meg vedonotol tanacsot kerni, hogy megis tudj szoptatni. Az anyatej megiscsak anyatej.Raadasul semmibe sem kerul. Mi lenne, ha lefejned es cumisuvegbol kinalnad meg, talan ugy elfogadna. Igaz idot igenyel, mig lefejed, de a tapszert is el kell kesziteni.

Apasztasi tanacsot nem tudok adni, szerencsere nem volt ra szuksegem.

2010. okt. 1. 10:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Úristen!!!! Most kicsit összeszorul a szívem, mert én nagyon szerettem volna szoptatni és nem ment csak 3,5 hónapig...

Meg fogod bánni, kérlek higyj nekem.

Fejd le az elejét és hidd el, h a zsírosabb, laktatóbb rész jó lesz a babádnak.

Vagy add oda neki cumisüvegből, de semmiképpen ne apaszd el.

És még valami. Nehogy azt hidd h a tápszert odaadni sokkal kényelmesebb....egyeltalán nem, sokkal macerásabb. Ezerszer kényelmesebb szoptatni.

Kérlek gondold át mielőtt lépsz vagy hívj fel egy szoptatási tanácsadót, itt az oldalon biztos tudnak neked segíteni.

2010. okt. 1. 13:20
 13/19 A kérdező kommentje:
Nekem sem megy a szoptatas. Mar irtam, nem eleg a tejem, nem hagyom emiatt üvölteni a babám es nezni, milyen ehes. Csak hogy szoptathassak. Fejtem is, akkor lattam, az edeskeves neki, ezert sir.
2010. okt. 1. 13:41
 14/19 anonim válasza:

Nem tudom miért kell szegény kérdezőt szekálni...

Nyilván ő látja, hogy elég-e a teje, vagy sem...Az én babám most volt 3 hónapos, egyik napról a másikra kb. negyed annyi lett a tejem, minden praktikát kipróbáltam, meg 2 óránkétn cicire tettem, de láttam, hogy KEVÉS neki. Azóta tápszert kap pótlásként, és sokkal kiegyensúlyozottabb...

Aki nem a kérdésére válaszol, az legalább ne itélkezzen!

2010. okt. 1. 13:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Én nem ítélkeztem, csak próbáltam segíteni. És hidd el, h nagyon sajnálom,átérzem a helyzetét.
2010. okt. 1. 14:01
 16/19 anonim ***** válasza:
őszintén mondom, hogy irigylem a problémádat! és ezt ne vedd bántásnak! 3 hónapos a kisfiam, és alig van tejem, kb 1 hónapos kora óta üvegből etetem, és tápszer mellé csak annyi tejet tudok neki fejni, hogy minden étkezéskor kap 20-30 millit. Annyira örülnék, ha több tejem lenne, mindent megpróbáltam, de nem nőtt. Viszont pont azért fejem naponta többször is, hogy ne apadjon el teljesen, legalább egy kicsit tudjak neki adni. Az immunrendszerének nagyon fontos! szerintem próbáld meg te is így, adj neki tápot is, és lefejve tejet is, aztán ha nagyobb lesz és megerősödik, akkor már lehet, hogy jobban fog szopizni, és megint adhatsz neki csak tejet!
2010. okt. 1. 14:06
 17/19 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező! Döntsd már el,hogy mi miatt akarod befejezni a szoptatást?! Nem szivja ki rendesen a melled? Vagy nincs elég tejed? Nem mindegy! Ha éhes lenne,biztos,hogy addig szivná,amig van benne! Szóval kiszivná a hátsó zsirosabb tejet is! Ha meg az a gond,hogy nem elég neki a tejed,azon tudsz segiteni! Igyál szoptatós teákat,pihenj amennyit tudsz,szoptass gyakran,2 mellből,utána mindig fejd meg. Az ilyenek miatt kevés a szoptató anya,mint te,mert az első problémánál feladják!

Ezeket olvasgasd!

[link]

2010. okt. 1. 14:57
 18/19 anonim ***** válasza:
54%

Elfárad a picike? Rosszul szopik? Hívd ki a szoptatási tanácsadót! És a védőnőnek is kötelessége neked segíteni. Akkor van baj ha begyullad a cicid.

Az enyém is bénácska volt, a védőnő azt javasolta masszírozzam így könnyebben kiszívja. Hónaaljtól és vállból körkörös mozdulattok lefele kell masszírozni. Meleg borogatás is megnyitja a csatornákat. (A hideg elzárja)

A doki ad injekciót amitől elapadsz, és persze felírja a tápszert.

Persze hogy a legjobbat akarod a babádnak, de azt tudnod kell a szoptatás nagy áldozattal jár, és bizony szokszor fel akarja adni az ember.

Amíg nem fogy a baba elég a tejed!! De készülj fel, hogy a tápszert sok baba sugárba hányja vissza, és az ugyanez a helyzet.

2010. okt. 1. 23:51
 19/19 anonim ***** válasza:
jól van III már megint. Kérdező te gyermeked te tudod mi a jó neki, és ne éhezzen. Döntsd el legjobb belátásod szerint.
2010. okt. 2. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!