Mit tegyek, hogy elmenjen a tejem?
Szia!
Igyál zsálya teát és esténként tekerd be hideg vizes ruhával néhány percre. Én így csináltam és néhány nap olyan 1hét alatta elapadt.
Miért kell elapasztanod? Gond van vele?
Szia!
Én úgy tudom, hogy a menta tea is segít!!!
Az én kislányom nem szopizik egyáltalán már hét hónapja, és fejem neki! Nem akarod megpróbálni!? Az lenne a legjobb neki. Persze, ha neked nem, akkor természetesen azt csinálj, amit jónak látsz.
Már bocsi, de milyen anyák vannak!!!!
Kényelem...mert így többet alszik a baba - mármint ha nem anyatejet eszik...
Kényelem, mert nem akarsz például fejni, ha már a kicsi nem akarja kiszívni magától...
Nem lehet, hogy a hasmenés nem is hasmenés - az ilyen pici babáknak gyakori híg székletük van, arról nem beszélve, hogy nincs is mitől menjen a hasa, ha csak anyatejes.
Inkább azt mondanám, hogy szorulás a tápszertől...
Megáll az ész: hány anyuka szeretné szoptatni a babájaát és nincs teje!
Hihetetlen, hogy te meg feladod!
Ne hagyd el magad, mert tudom, hogy szereted nagyon a kicsit - gondolkodj még mielőtt apasztanál!
Szeretem nagyon a kicsit, epp ezert nem fogom vegignezni minden szopi utan, hogy bömböl.mert tudom, hogy ehes. A hasmenes hasmenes, mikor rendesen szopizott, kásás volt a rotyi, amilyennek lennie kell. Es nyugodt baba volt.
Igy dontottem. A baba erdekeben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!