Tesófellépős kérdés, milyen babakocsival használ aktívan valaki? Magas vagyok (175) félek hogy belerúgnék.
Figyelt kérdés
Konkrétan milyen babakocsi és milyen fellépő kombinációt használtok a mindennapokban sikeresen?2010. szept. 30. 22:12
1/5 A kérdező kommentje:
Hát ez mondjuk relativ,hogy ki magas:)
2010. szept. 30. 22:13
2/5 anonim válasza:
Szia! Én 173 cm vagyok. A babakocsink Graco Quattro Tour D. a fellépő pedig Kiddy Board. A lányom nagyon szereti, mondjuk nem lehet rajta ülni. Könnyen csatlakoztatható és ha nem használja akkor fel lehet pántolni (és nem kell azonnal leszedni). De minden féle képpen vásárlás előtt vagy rá kell próbálni vagy a boltban egy olyan típussal összenézni, mert nem minden kocsihoz kompatibilis minden fellépő. Én is belerúgtam az elején, de pár nap alatt megszokja az ember, hogy kicsit másképp kell lépni :)
3/5 A kérdező kommentje:
Nahát pont ezt a két típust néztem így együtt:) de nem mertem belevágni mert nem próbáltam még. Az nem baj h nem tud ülni rajta, már 3 éves a fiam de nagy távokat kell megtenni ezért kell a fellépő. Akkor azt mondod meg lehet szokni hogy vmi ott van előtted?? Tehát emiatt nem kell nagyon eltartani a babakocsit magadtól tolás közben?
2010. okt. 1. 08:00
4/5 anonim válasza:
Sziasztok!
A Graco GT Deluxe babakocsihoz hogy lehet testvérfellépőt használni? Hiszen a tolókaron van egy tálca, így a nagy nem tudja ott kidugni a fejét. Vagy azt le lehet venni?
Köszi!
5/5 anonim válasza:
Eltartani nem kell. Tényleg szokható a dolog. Merre felé laktok? Kipróbálhatjátok, ha gondolod. Mi mozgunk Zugló, Kistarcsa, Gödöllő vonalon :)Vagy fényképezhetem is. Le kell venni a kar alatti műanyag tartót (amiben van az óra, tároló...) és oda dugja a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!