Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig tart a nyekergős,...

Meddig tart a nyekergős, nyafogós időszak?

Figyelt kérdés
Már ki vagyok a fiamtól, 1 éves, még nem jár, nem beszél, mindenen nyafog. Sokszor nyűgös, 20x körbejárja a lakást, persze amit nem szabad, az kell. Fog ez változni? sajnos most egyáltalán nem tudok örülni az anyaságnak. Pláne, hogy ilyen idők vannak és egy lakásba vagyunk bezárva.
2022. dec. 11. 09:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%

Mit vársz el tőle? Csendben olvasson újságot? :D

1 éves könyörgöm, jó, hogy nem az inflációról beszélsz vele. Nem érti mi az, hogy "ezt szabad, ez pedig nem". a szavaidat sem érti. Még.

Amúgy meg nem nyafog, hanem kifejezi az érzéseit, mint minden normális 1 éves. Odébb esett a cumi 1 cm-rel? máris elváltozik az arca és ordítani kezd. Mit csináljon? Felszólalással jelezze, hogy képességei határán kívülre "esett" a cumi?

Nem fogja érdekel, hogy mit mondasz neki, akkor is megnézi a konnektort :) Amikor belép abba a tudatszintbe, hogy tapasztalás nélkül is elfogadjon mások által tapasztalt és tudott tényeket, akkor majd megérti miért nem nyúlkálunk a konnektorba. Addig meg te vagy az anyja, te vigyázol rá.

2022. dec. 11. 10:15
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Némelyeknél egész életükben
2022. dec. 11. 10:16
 13/26 anonim ***** válasza:
77%
"Illetve két perc múlva már más kell." Tényleeg? Azta :D csak szólok, 2-3-4 évesen 1.8-3.45 percenként fogsz neki mesét váltani, mert addig köti le.
2022. dec. 11. 10:17
 14/26 anonim ***** válasza:
89%

"Meddig tart a nyekergős, nyafogós időszak?"

Komoly kérdésra komoly válasz: 4-5 éves korig általában (környezetemben ennyi az átlag), de mivel ez erősen egyénfüggő, van aki 20 évesen is életképtelen és mindenért nyafog.

2022. dec. 11. 10:18
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Milyen egy napotok? Annak fényében lehet tudni hogy miért nyűgös. Amúgy ez tök normális és még csak ezután jön q dackorszak.
2022. dec. 11. 10:19
 16/26 anonim ***** válasza:
47%

Pár ötlet hova mehettek, ha már nem szeretnél kimenni. De megjegyzem megfelelően felöltözve ki is mehettek:

-menjetek játszóházba

-babaúszásra

-keressetek egy baba-mama klubbot

-látogassatok meg barátokat, rokonokat

-menjetek el egy plázába

2022. dec. 11. 10:21
 17/26 anonim ***** válasza:
82%
Az általad leírt kisgyerekre nagy hatással van a környezete. Az idegen ember főleg. Anyucinál nagyon tágak a határok és/vagy ismerjük a határokat. De idegeneknél nem ekkora az arcunk. Menjetek el programokra, ahogy a 16-os írta. Apu is jöhet nyugodtan. Jót fog tenni neki/nektek, játszatok együtt játszóházban.
2022. dec. 11. 10:27
 18/26 anonim ***** válasza:
65%

"Pláne, hogy ilyen idők vannak és egy lakásba vagyunk bezárva."

Ki zárt be titeket? :D :D :D Csak a kifogás, nyafogás ( ;-) ) a "mást" hibáztatunk. (időjárást, körülményeket, a gyerekedet). ne haragudj, de ez így nem oké :) Többi korabeli gyerek hol van? bölcsistársak? hmm?

2022. dec. 11. 10:32
 19/26 anonim ***** válasza:
71%

Az én lányom is 1 éves, és nehezebb napokon én is meg szoktam kérdezni magamtól ugyanezt. 😂

Egyébként a szabadlevegő tényleg csodára képes. Ha már nagyon nem tudok mit kitalálni akkor mi is kimegyünk. Szintén nem jár még max 4-5 lépést, de a babakocsiban szeret nézelődni, illetve ha nem esik akkor a hintát szereti a játszótéren meg nézni a gyerekeket. A környezetemben egyébként én is azt tapasztalom hogy olyan 4-5 éves korig tartanak ezek az "indokolatlan" (értsd. te nem jössz rá miért) nyuglodesek. Addigra tanulják meg jobban, érthetőbben kifejezni magukat. Persze egyéni eltérések nagyok. Kamaszok is vannak akik szeretnék sápitozni minden miatt. :) Ez ilyen.

2022. dec. 11. 11:22
 20/26 anonim ***** válasza:
54%

Nekem a 9 evesem is allandoan nyekereg ha rossz kedve van 😁

Mar ugy kell neha raszolni hogy ne nyafogj mar a jo Isten áldjon meg 🤣

2022. dec. 11. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!