Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos növekedési ugrást...

3 hónapos növekedési ugrást nálatok megelőzte egy többet alvós időszak?

Figyelt kérdés
Jövő héten lesz 3 hónapos. Lelkileg már készítem magam a növekedési ugrásra. De jelenleg többet alszik a megszokottnál már 2 napja. Átaludt éjjelek, nyugis nappalok. Kicsit olyan érzésem van, hogy ez a vihar előtti csend :D
2021. dec. 20. 09:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is jövőhéten lesz 3hónapos.

Semmivel nem alszik többet.

A 3és 6 hetes állitolagos növekedési ugrás pedig el is maradt nálunk, semmivel nem volt másabb.

2021. dec. 20. 09:10
 2/3 anonim ***** válasza:
60%

Egyetlen egy növekedési ugrást nem vettem észre. Kicsit túl van tolva ez a netről nevelés. Mikor éhes megeteted, mikor alszik hagyod aludni és pont.

Mindenféle csodaszavak mögé menekülnek az első gyerekesek. Bizony egy baba olykor nyűgös, és anyára vágyik, de nem kell mindenre magyarázatot adni, hogy miért. Azért, mert csecsemő és csak rád számíthat.

3 gyereket neveltem fel növekedési ugrás nélkül.

2021. dec. 20. 14:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Nekem is második gyerek, de az első babám az első 3 hónapban mindig óránként kért cicit, így ott tényleg nem volt ugrás. De most a második sokkal ritkábban és kevesebb időt tölt cicin, ezerszer jobb alvó, így most tartok tőle, hogy nála észrevehető lesz.

De nem bánnám, ha nála se lenne :D

2021. dec. 20. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!