Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves babátok este mikor...

1 éves babátok este mikor alszik el, és elalvás előtt mikor kap vacsit? Hogy zajlik az altatás?

Figyelt kérdés
köszi a válaszokat
2010. szept. 30. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Fürdetés este 7 -kor ,húsos főzeléket eszik 19.30 -kor ,20 órakor alvás a saját ágyában előtte picit simizem a hátát !
2010. szept. 30. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Vacsi 6és fél 7 közt!Néha fél 7után esik. Aztán fürdés 7re általában kész vagyunk.Kis játék a mi szobánkban. Végül mellém fekszik iszik én simizem a kezét és elalszik.HAgyom aludni 20-30 p majd átviszem az ágyába! És nálatok?
2010. szept. 30. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:

szia!

nálunk este 7 körül vacsi, fürdés, fogmosás fél 8 körül utána tápszer a szobájában félhomályban, énekelek neki valamit majd beteszem az ágyába s kb. 10 perc és alszik. Most volt egy időszakunk, amikor ha letettem aludni akkor kakilt, így még egy pelenkacsere mindig benne volt az elalvás előtti programban.

Miért kérdezted? Nálatok hogy zajlik?

2010. szept. 30. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Kislányom 2 hét múlva lesz 1 éves.

Pár napja adok neki vacsit 7-kor (azelőtt csaak tápszert kapott fürcsi után), egy kis kenyér valamivel, utána apával fürdik negyed 8-tól, aztán 3/4-kor kap tápszert. Elmondok egy kis verset, megpuszilom és jóéjszakát. A saját ágyában, saját szobájában alszik reggel 7-ig.

Ez a menet 4 hónapos kora óta.

2010. szept. 30. 22:14
 5/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Érdekel,hogy másnál hogy zajlik az esti altatás.:))

Az én lányom már elmúlt 1 éves.17:30-18.00 között vacsi,19:30 fürdés,utána kis játék még,és utána kap még tápszert elalvás előtt.(kb:20:30 kor)Megitta aztán rögtön alszik,de még leginkább rajtam alszik el.

Ezen kellene változtatnom,de egyenlőre nem megy.

De mondjuk max.10 percet van az ölemben,aztán lerakom,és szépen alszik tovább.

Főleg ez miatt érdekelt,hogy egyedül alszik el a babátok vagy még ringatni kell.

Már egyedül kellene elaludnia igaz?

Nappal azért van hogy sikerül.

Köszönöm az eddigi válaszokat,VÁROK MÉG!!!!:)))))

2010. szept. 30. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia! Kisfiam 28-án volt 1 éves. Nálunk az uzsi van 5-kor, az szokott lenni tartalmasabb, aztán 7-kor fürdetés - Apa vezényletével -, aztán pár perces játék, majd sólámpa fényénél az ölemben ülve megiszik kb. 2,5 dl tápit. Ő kéreckedik az ágyába, mondja, hogy be, meg te-te (tente). Megpuszilgatom, beteszem a helyére, megsimizem a fejét, lekapcsolom a sólámpát, és kijövök tőle, becsukom az ajtót is. Pár perc alatt mormogva, ujját szopizva, alvós rongyit szorongatva magától alszik el. Soha nem kellett ringatnom vagy ölben altatnom, így szoktattam első perctől kezdve.

Ha nappal megy az egyedül elalvás, megpróbálhatod éjjelre is nyugodtan szerintem.

2010. okt. 1. 07:48
 7/8 anonim ***** válasza:

25-én töltötte az 1 évet a fiam.

Vacsi 7 körül, valamilyen kenyérféle (vajas, májkrémes), vagy virsli kenyérrel, utána még egy joghurt.

fél 8-3/4 8 körül fürdés, aztán megiszik egy üveg teát, megöleli a kutyáját és alszik is. A mi ágyunkon alszik el, de nem kell ringatni, ölben lennie, hanem csak fordul és már durmol, aztán beteszem a saját ágyába.

2010. okt. 1. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Kisfiamnak szept. 28-án volt az 1 éves szülinapja:

7-kor vacsorázik, ez általában kenyér + virsli, v. felvágott, v. tojás, és zöldség. Fél 8-kor fürdik, utána odaültetem magam mellé a nagyágyba és mesét "olvasok" neki. Elmeséljük, mi van a képeken, ő mutatja. Ha elálmosodik, szopizik - mostanában csak cicin alszik el. (ez azóta van így, mióta "rátört" a szeparációs szorongás.)

2010. okt. 1. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!