Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elegem van anyósomból! Minden...

Elegem van anyósomból! Minden nap átjön kb 10percre ez igaz, de az alatt se babázik rendesen, hanem?

Figyelt kérdés
ez a gyerek sápadt,hideg a keze,miért nem adok még reá valamit,biztos fázik húzzak kesztyűt a kezére,bent?van száz fok fűtök.Ötször pofáztam el neki,hogy a keze nem azért hideg mert fázik,leszarja.ha átjön miért nem baázik abba a 10percbe?teszem hozzá az ő két fia feszt beteges volt,mert mindennel rohant az orvoshoz velük.ínahát én nem megyek!Beöltöztetni meg nem fogom,mert volt már rá példa,és csk az lett az eredménye,hogy belázasodott.Hogy állítsam le,mikor nem ért magyarulM?????????
2010. szept. 30. 17:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem engedném be az tuti, mond meg neki, hogy a te gyerkőcöd, úgy neveled ahogy akarod. Ha megsértődik, akkor így járt. Nem is tudom, már hogy melyik válaszadó írta, hogy nem normális ha hideg a keze, kérdezném tőle van gyereke?

Bocsi, kérdező. Kb. 6-7 hós korukra rendeződik a vérkeringésük.

2010. szept. 30. 18:29
 12/15 A kérdező kommentje:
a másik meg,hogy őt nem követi a szemével!na most bejönnek apósommal,egyik jobbról dumál másik balról,szegény gyerek azt se tudja,hogy mi van!Neki már követni kellene őt!teszem hozzá engem egész nap követ,játékok után nyúl,forog!Ja és még ami bosszant,hogy állandóan azzal van ki,hogy mondjad szépen pápápá!könyörgöm 11hetes!Ja és óvónő a drága anyós:)hát ennyi!
2010. okt. 1. 07:57
 13/15 anonim ***** válasza:
47%

Valóban a kérdésedre keresed a választ, vagy a saját vélt problémádat szeretnéd másokkal is igazoltatni?Ha az előbbi, akkor fogadd el mások véleményét is.

Egyébként igen, van gyermekem, ráadásul koraszülött volt, tudom mit jelent, ha hideg a keze.

bocs, hogy más a véleményem, mint sok anyósgyűlölő asszonytársamnak.Ne feledd, te is leszel anyós.Tisztázd magadban, hogy adott szituációkban tulajdonképpen mit várnál el anyósodtól, és ezt mondd is el neki, ne mástól várd a saját igazolásod.Ő már sikerrel felnevelte a te férjed, de ha nem volt sikeres,és nem jól nevelt, akkor miért mentél a fiához hozzá feleségül?

2010. okt. 1. 08:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Hogy fázik vagy melege van-e a babáknak,a tarkójukból lehet megállapítani,nem a kezecskéből.Nekik még másképp működik a keringésük..anyósoddal ne foglalkozz,kérd meg a férjed,hogy állítsa le,mielőtt te teszed:)
2010. okt. 1. 08:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Mondjad szépen pápápá......eltudom képzelni, milyen idegesítően hangzik.
2010. okt. 4. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!