Elegem van anyósomból! Minden nap átjön kb 10percre ez igaz, de az alatt se babázik rendesen, hanem?
Én nem engedném be az tuti, mond meg neki, hogy a te gyerkőcöd, úgy neveled ahogy akarod. Ha megsértődik, akkor így járt. Nem is tudom, már hogy melyik válaszadó írta, hogy nem normális ha hideg a keze, kérdezném tőle van gyereke?
Bocsi, kérdező. Kb. 6-7 hós korukra rendeződik a vérkeringésük.
Valóban a kérdésedre keresed a választ, vagy a saját vélt problémádat szeretnéd másokkal is igazoltatni?Ha az előbbi, akkor fogadd el mások véleményét is.
Egyébként igen, van gyermekem, ráadásul koraszülött volt, tudom mit jelent, ha hideg a keze.
bocs, hogy más a véleményem, mint sok anyósgyűlölő asszonytársamnak.Ne feledd, te is leszel anyós.Tisztázd magadban, hogy adott szituációkban tulajdonképpen mit várnál el anyósodtól, és ezt mondd is el neki, ne mástól várd a saját igazolásod.Ő már sikerrel felnevelte a te férjed, de ha nem volt sikeres,és nem jól nevelt, akkor miért mentél a fiához hozzá feleségül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!