Az 1 hónapos kislányom napkozben szinte folyton sír,
miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Tiszta a pelusa, nem lehet éhes se állandóan, nem gondoljuk az apjával h fájna a hasa. Tápszeres baba, naponta kakil, pukizik, q büfi is rendbe van eves után. Mi lehet a baja? Egyébként szépen alszik, többnyire éjjel is hamar visszaalszik, 2x kel fel enni.
Valamit rosszul csinálunk?😄
2022. dec. 3. 18:00
1/10 anonim válasza:
Az a "baja", hogy 1 hónapos. Vannak ilyen napok, hetek. Nálunk 4 hónapig tartott aztán rájött, hogy mem is olyan rossz itt :D
Olvass utána a 4.trimeszternek.
2022. dec. 3. 18:14
2/10 anonim válasza:
Az én kisfiam is folyton sírt napközben, ha nem kézben volt. Nekünk addig tartott, amíg nem tanult meg önállóan járni, kb 13-14 hónapos volt. Utána mintha elvágták volna, de addig borzalmas volt.
2022. dec. 3. 19:01
3/10 anonim válasza:
Próbáld meg a hordozást, lehet anya hiány.
2022. dec. 3. 19:11
4/10 anonim válasza:
Próbálod kínálni tápszerrel soron kívűl? Akkor elutasítja?
A növekedési ugrásoknál sokszor egész nap esznek.
2022. dec. 3. 19:13
5/10 A kérdező kommentje:
Olvastam 4. trimeszterrol nemrég (bevallom ez nekem totál új volt)
Igény szerint etetem (de ez kB 3-4 óránként van így is magától)
Van hurcikendonk, abban elalszik többnyire, de ahogy letennem (majd 1-2 óra hordozás utan) mert anyának már epp pisilni kell vagy valami, egyből sírás van 😄
A soron kívüli etetéshez meg annyit, hogy pár napja elkezdte visszabukni így most betartjuk eléggé a "napi adagot"
Osszesegeben kB bármit csinálok a vége sírás amíg valahogy el nem lehet altatni.
Nem tudunk a férjemmel már mire gondolni. 🤷🏼♀️
2022. dec. 3. 19:48
6/10 anonim válasza:
Nekem a fiam volt brutál sírós, még most is az 1 évesem. 1 hónapos korában az jött be, ha kendőben vagy pedig bepólyálva a bekapcsolt porszívó mellé álltam. Varázsütésre abbahagyta😅
2022. dec. 3. 20:26
7/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül azért sír, mert valami baja van, egyszerűen vannak ilyen sírós alaptermészetű babák is, főleg jellemző ez az első időszakra. Átérzem a helyzeted, az enyém is rengeteget nyűglődött, sírdogált - ha felvettem akkor azért, ha letettem akkor azért, sosem nézelődött el nyugisan magának 10 perceket, nekem ez ilyen álom kategória volt. (és nem volt semmilyen feszesség, stb., ezt direkt megnézettem) Nálunk a mászás/járás hozta meg a nagy fordulatot, onnantól már fényévekkel jobb lett a kedve. Kitartás!
2022. dec. 3. 21:02
8/10 anonim válasza:
Nálunk 4 hós kora körül volt, hogy pisilni is hordozóval mentem. Míg zuhanyoztam este, apánál volt (alusni is csak ölben tudott, sőt valamikor csak cicin). De ez csak egy fázis volt, elmúlt.
2022. dec. 3. 21:26
9/10 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy 0-24 sír félre ne értsétek és tényleg hála égnek éjszaka jól alszik 🙏🏼 de napkozben, reggel kB végig le kell foglalni és ez egy 40 nm-es lakásban 2 macskával elég nehéz, mikor a mosogatóból már folyik ki q szennyes tányér stb... 😄 és tényleg bármit csinálok leteszem és kB jön q sírás
2022. dec. 4. 09:22
10/10 anonim válasza:
Hátadra kötöd és elmosogatsz :-) Azt elég jól lehet úgy. Kimerítő tud lenni ez az időszak, ha olyan a babád, de vannak ilyen babák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!