Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ebben az időben hogy kell...

Ebben az időben hogy kell öltöztetni a babát ha hordozóban szeretném kivinni?

Figyelt kérdés
Bocsánat ha buta kérdés. Két hónapos a babám, néha szeretném a hordozóban is vinni sétálni, de fogalmam sincs hogy mit adjak rá. Ugye a babakocsiban van rajta pokroc is, ezt a hordozóban nem tudom mivel tudnám kivaltani. Azért ne legyen rajta hat réteg ruha se...
2022. dec. 3. 09:49
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Milyen hordozóban?

Kendőre gondolsz? Csatos még korai lenne.

Egyébként ilyen kicsinél legjobb "belül" hordozni, azaz közös kabátot használni, ami rámegy a hordozóra. Alá pedig elég ugyanaz, ami rád.

2022. dec. 3. 09:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Autós hordozó? Vagy milyen?

Nekünk abba volt direkt erre a célra varrt, beleköthető pléd.

(Meg alá a hosszú body, pulcsi, bundazsák ugye)

2022. dec. 3. 10:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Csatos hordozóra gondoltam. Manduca
2022. dec. 3. 11:00
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Egy 2 hónapis babát manducába nem teszünk...
2022. dec. 3. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Ha olyan kabátod van, amit össze tudsz rajta húzni, az olyan, mint a pokróc. Ebből már ki tudsz indulni. Ha nem tudod összehúzni, akkor dupla nadrág, meg ilyesmiben gondolkodnék.
2022. dec. 3. 12:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Ezt a típust 3,5 kilótól lehet használni, és belül van külön pici babáknak rész amibe "ülteted"
2022. dec. 3. 17:23
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
Marketingfogás... De csak dőlj be, elvégre a gyereked egészsége. ;)
2022. dec. 3. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
54%

Ilyen hordozóba a marketing rész a 3.5 kg.

Stabil fej/törzstartás illetve hogy az alján a lába térdtől térdig érjen. Ha ezek nincsenek meg, max rugalmas kendő. Több kart teszel vele, mint hasznot.

Nekem is manducam van, mi 6 hónaposan tudtuk először használni.

2022. dec. 3. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:
34%

Én kendős mei tai-t használtam ilyen picinek, elöl hordoztam, és akkora elöl cipzáras pulóvert meg kabátot vettem föl, hogy babástul beleférjek. Body és dupla rugi volt a babán, esetleg plusz vastag zokni, mikor már kilógott a lába. Na meg sapka (h&m sálsapka a legjobb erre).

Most hátul hordozom, mert már nehéz. Ez trükkösebb, a hordozós kabát drága, esetleg házilag lehet átalakítani. Egyelőre overált adok a babára, dupla pulóvert magamra, a kabátom otthon marad, és sietősen sétálok, hogy kimelegedjek.

2022. dec. 3. 21:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is korai még a csatos. Az ortopédián azt mondta az orvos, hogy hiába mondják újszülött kortól, szükség esetén néha belefér a használata, de nem szerencsés rendszeresen használni. Ha sokat akarom hordozni, érdemes kendőt venni. A következőnél szerintem veszek is. Nekem van pár bővebb kabátom, azokat vettem hordozáskor fölénk (mindketten pulcsiban) vagy lehet kapni hordozós takarót, ami olcsóbb, mint a hurcikabát és az apuka is hordhatja ;).
2022. dec. 5. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!