Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan, akinek a babája,...

Van olyan, akinek a babája, kisgyermeke mindent megeszik, amit kap?

Figyelt kérdés
Nagy általánosságban mindent. az enyémnél lassan indult be a hozzátáplálás, és a mai napig a zöldséget meg a húst trükközni kell, hogy megegye. a gyömülcsöt bármikor és midnen mennyiségben. a barátnőm kisfia meg pont a gyümit utálja...igazából még nem hallottam olyat,a környezetmeben, hogy egy baba midnen kaját egyformán szeret. főleg olyanok véleméyne érdekel, akik saját főztöt adnak az elejétől fogva (az enyém nem fogadta el soha a bébikaját). ja, most 21 hónapos, és anyatejes volt.
2010. szept. 30. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Pár nappal ezelőttig mindent megevett, amit adtam neki (eleinte üveges volt, aztán kb. 6,5 hónapos kora óta én főzök). De most pár napja már trükközés megy, többfélét is kínálok neki, hogy egyen valamit. Nem tudom, mi ez. :( 1 éves.
2010. szept. 30. 13:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is nagyon válogatós,de a barátnőm kislánya mindent megeszik, most 1 éves, de még nem tudott neki olyan kaját adni amit ne evett volna meg,ráadásul olyan párosításokat is csinál amitől égnek áll a hajam,(pl. brokkolis joghurt) de a gyerek azt is megeszi.
2010. szept. 30. 13:09
 3/10 anonim ***** válasza:

szia!

Az én kisfiam 8án lesz egy éves és megeszik mindent amit kap, eddig nem válogatott.

2010. szept. 30. 13:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Mindegyik gyerekem megevett mindent. A számomra undoritó cuccokat is :-)

Lányom akkor lett válogatós, amikor oviba került, ott látta a többektől.

A másik kettő még nem válogat, mindenevő, 20 hónaposak. Ráadásul annyit esznek, amennyit adok, bármilyen mennyiséget megennének.

2010. szept. 30. 13:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam nemsokára 11 hónapos lesz, 6 hónapos elmúlt mikor elkezdtem a kóstoltatást, majd a hozzátáplálást, és mindent szeret, amit eddig adtam neki. Persze vannak kedvencei pl. a spenót és a tökfélék.
2010. szept. 30. 13:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom 9 hónapos, és eddig még mindent megevett, egyszerűen mindent szeret :)
2010. szept. 30. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Én 22 hósom eléggé válogatós, gyümiket nem nagyon eszi, pedig régen szerette. Most a főzeléket eszi, régen azt nem ette. Elég sokat eszik, csak nem mindegy mit.

De egy kis 20 hós barátnője nagy zabagép, az a kislány mindent megkajál, amit eléraknak, mindig ilyen volt, amióta csak hozzátáplálják. Amúgy pont ez a baj vele, hogy stopot kell neki mondani néha, mert annyira túl tudja zabálni magát, hogy aztán meg fáj a pocakja. Hiába mindent megeszik, azért irányítani kell.

2010. szept. 30. 13:21
 8/10 anonim ***** válasza:
a kisfiam 13 hónapos.4 hónapos korától hozzátáplálok.amit elé raktam mindent megevett,kivéve a paradicsomos és a szilvás kajákat.mikor elkezdett érni a szilva már azt is megette.nemrég csináltam gombócos paradicsomot és rendesen bekajolt belőle.szóval már mindent megeszik amit kap.szerencsére nem válogatós és ennek nagyon örülök.
2010. szept. 30. 13:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha követ darálnék le neki,azt is megenné.A spenóttól kezdve a zöldbabon át a májig és a mézédes banánig mindent..csak így is maradjon.
2010. szept. 30. 13:25
 10/10 A kérdező kommentje:

Fú, ti a Marsról jöttetek? :D

Komoylan, azt hittem, nincs ilyen, de ezek szerint csak rossz helyen lakunk. :))))

Köszi a választ midnenkinek!

2010. szept. 30. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!