Teljesen el vagyok már keseredve. Kisfiam 1 éves mult pénteken. Nagyon kinlodás az evés kb 2 hónapja. Előtte azért szó-szó megyegetett. Adnátok valami jó tippeket, ötleteket?
Átlagban ez a napirendünk
7 körül kel - 1 üveg kakaó
van mikor eszik kis gyümit , vagy rágcsizik ropit vagy pár katonát az én reggelimből
11 körül alszik 1-1 1/2 órát
utánna probálom az ebéddel kinálni és nem 1 óra felé 2 óra felé is max pár pici kanál pl tegnap is semmi
aztán 4-5 körül alszik egy órácskát felkel hisztitve és bevág egy kis tál tejbegrizt vagy májkrémes kenyeret (ez már kb fél 6- 6 körül )
7 kor fürdés
8 kor vacsi 1 üveg tejci (kb 180ml tej 60 táp -ez csak azért mert van még egy pár napra való )
és 9- 9: 30 körül alvás
Mit csinálok rosszul min változtassak ?
Csak a nasi megy szinte rudi , ropi bármikor megy - menne egész nap.
Illetve van hogy 3 üveg teát is megiszik egy nap.
Köszönöm a segítségeteket.
14:24-es
és ebéd ? :)
Bocsi, nem voltam egyértelmű. A "Délután gyümölcsöt" előtt van az ebéd. Arra írtam, hogy ébredés után várj egy kicsit, hátha rögtön nem tud enni. Csak az lemaradt, hogy aztán jöhet az ebéd.
Ezer bocsi, én odagondoltam, csak lemaradt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!