Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Náthás babával kimentek...

Náthás babával kimentek sétálni? Mennyi időre? Ameddig jól esik?

Figyelt kérdés
Nincs láza, "csak" irgalmatlanul taknyos szegény.
2022. nov. 25. 12:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A friss levegő jót tesz, náthásan is.
2022. nov. 25. 12:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ugyan addig mint nem náthásan
2022. nov. 25. 12:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Csak akkor nem vinném ki, ha 38 fok feletti láza lenne.

Egyébként sokszor tapasztaltam, hogy amíg bent a házban két percenként fújni kell az orrát (vagy szívni, amikor még fújni sem tudja), kint fél órát is elvan úgy, hogy nem kell ilyet csinálni.

2022. nov. 25. 12:39
 4/14 anonim ***** válasza:

Ki

Ma 2 h-t voltunk kinn

2022. nov. 25. 12:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Kimegyunk, de tudom, hogy itt gyakorin mindig mindenki napi 3 orat van kint beteg gyerekkel is, szoval most le leszek pontozva... :D

Ha nincs laza, de szarul van, nyugos, aluszekony, akkor nem viszem ki. Nalunk nem a laz a hatar, hanem a kozerzet. Laz nelkul is volt mar sajnos pl durva kozepfulgyulladasa, hat akkor se vittem ki, inkabb pihentunk bent.

Igazabol ha en beteg vagyok, nekem szinte mindig a kozerzetem rossz, akkor en se toltok kint orakat, inkabb fekszem. Tudom, hogy a gyerek mas, de rajta is latszik azert ez.

2022. nov. 25. 12:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, itt a gyk-n mindenki reggeltől estig kint van a mínusz húsz fokban, hóviharban is, és miféle anya vagy, ha nem viszed, kell a friss levegő.

Ha jónak érzed, vidd. Ha nem, akkor ne. Erre nincs szabály.

2022. nov. 25. 13:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy egy sima náthával nyugodtan ki lehet menni a friss levegőre sétálni.

Játszótérre én ilyenkor nem vinném, de egy sima séta rendben van, ha csak egy egyszerű orrfolyásról van szó.

2022. nov. 25. 13:03
 8/14 A kérdező kommentje:

Kimentünk, voltunk kint 3 órát. El is aludt, bár a takony miatt kb.fél óra volt csak szegénynek.

Azért vittem ki, mert délelőtt is csak fél órát aludt, és totál nyűgös volt bent.

Azt tudom, hogy jó a levegő, csak nem tudtam, nem baj-e, ha ilyen sokat kint van.

De akkor délután is szerintem kiviszem. Csak muszáj volt bejönni pelust cserélni. 😅

2022. nov. 25. 13:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

4. Vagok.. en bevallom, hogy nem mindig.. az elmùlt napom nyàlkàs idejèben annak volt kedve, akinek 6 anyja van..

Ma hideg van, de szèp az idô..

Viszont, ha nem lenne beteg, akkor oviban lenne.. dèlutàn 4-kor pedig mar meggondolom kimegyünk-e.

Ha szèp az idô, akkor nem hazajövünk,hanem jàtszótèrre megyünk..

2022. nov. 25. 13:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem megyünk ki. Akárhányszor kimentünk amikor már csak taknyos volt visszaesett a betegségébe.
2022. nov. 25. 14:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!