Náthás babával kimentek sétálni? Mennyi időre? Ameddig jól esik?
Igen. Csak akkor nem vinném ki, ha 38 fok feletti láza lenne.
Egyébként sokszor tapasztaltam, hogy amíg bent a házban két percenként fújni kell az orrát (vagy szívni, amikor még fújni sem tudja), kint fél órát is elvan úgy, hogy nem kell ilyet csinálni.
Kimegyunk, de tudom, hogy itt gyakorin mindig mindenki napi 3 orat van kint beteg gyerekkel is, szoval most le leszek pontozva... :D
Ha nincs laza, de szarul van, nyugos, aluszekony, akkor nem viszem ki. Nalunk nem a laz a hatar, hanem a kozerzet. Laz nelkul is volt mar sajnos pl durva kozepfulgyulladasa, hat akkor se vittem ki, inkabb pihentunk bent.
Igazabol ha en beteg vagyok, nekem szinte mindig a kozerzetem rossz, akkor en se toltok kint orakat, inkabb fekszem. Tudom, hogy a gyerek mas, de rajta is latszik azert ez.
Igen, itt a gyk-n mindenki reggeltől estig kint van a mínusz húsz fokban, hóviharban is, és miféle anya vagy, ha nem viszed, kell a friss levegő.
Ha jónak érzed, vidd. Ha nem, akkor ne. Erre nincs szabály.
Nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy egy sima náthával nyugodtan ki lehet menni a friss levegőre sétálni.
Játszótérre én ilyenkor nem vinném, de egy sima séta rendben van, ha csak egy egyszerű orrfolyásról van szó.
Kimentünk, voltunk kint 3 órát. El is aludt, bár a takony miatt kb.fél óra volt csak szegénynek.
Azért vittem ki, mert délelőtt is csak fél órát aludt, és totál nyűgös volt bent.
Azt tudom, hogy jó a levegő, csak nem tudtam, nem baj-e, ha ilyen sokat kint van.
De akkor délután is szerintem kiviszem. Csak muszáj volt bejönni pelust cserélni. 😅
4. Vagok.. en bevallom, hogy nem mindig.. az elmùlt napom nyàlkàs idejèben annak volt kedve, akinek 6 anyja van..
Ma hideg van, de szèp az idô..
Viszont, ha nem lenne beteg, akkor oviban lenne.. dèlutàn 4-kor pedig mar meggondolom kimegyünk-e.
Ha szèp az idô, akkor nem hazajövünk,hanem jàtszótèrre megyünk..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!