14 honapos gyerek miert ebred fel olyan gyakran ejjel?
Igen, mostanában annyiszor olvasom ezt hasonló korú babáknál. És nagyon sokan is válaszolnak, hogy hasonló cipőben járnak, ahogy én is a 15 hós kislányommal.
Ezek után megnézném azokat, akik olyanokat írnak, hogy az ő gyerekük pl 2 éves korig átaludta az éjszakát. Mert ezek után ez hihetetlen számomra.
Szerintem az egyik legrosszabb dolog az az, az éjjel felkelő gyerekeknél, hogy rászoktatják az ivásra.
Ez egy rossz szokás, szerencsére előttem volt rossz példa, a barátnőm gyerekei ilyen ivósak voltak, és ez szörnyű.
Az én lányom is kel 7ből 3 szor.
Lasan két éves. nem tudjuk mi a baja ilyenkor, csak sír. Odavaeszem magam mellé, megnyukszik, és alszunk együtt.
Sziasztok!
Csatlakozom!Az én 14 hónapos kislányom is ezt csinálja mostanában.Pedig ő már átaludta az éjszakákat 7 hós kora óta.(hasonló kérdést nem rég írtam én is ki)
Van amikor felébred,fel is kell vennem,hogy megnyugodjon utána alszik tovább,de van amikor nyöszörög,íkicsit sír,és elalszik egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!